Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sefka Ángel de la muerte
Normal Tactiek Stone
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 49.6
waardeloos Schieten formidabel
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Tuhkala geeft de bal voor. Toivonen rent richting de bal. Palolahti met een sublieme pass. Keisala rent richting de bal. Keisala draait met de bal, schiet en ... Auvinen bokst de bal weg. Syvänoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Syvänoja probeert naar een medespeler te passen. Auvinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Tuhkala geeft een lange en hoge pass. Inworp. Syvänoja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jylhä rent richting de bal. Jylhä schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Nummelin is nu in balbezit. Nummelin passt de bal in één keer door. Keisala rent richting de bal. Keisala haalt uit met een fantastische trap. Auvinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sefka - Ángel de la muerte 1:0

21e minuut.
Syvänoja is nu in balbezit. Syvänoja speelt de bal door. Keisala is nu in balbezit. Keisala haalt uit met een fantastische trap. Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sefka - Ángel de la muerte 2:0

24e minuut.
Keisala rent richting de bal. Keisala haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Auvinen trapt de bal weg van het doel. Tuhkala speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Tuhkala rent richting de bal. Palolahti verovert de bal door een tackle van achteren. Palolahti passt de bal zonder na te denken. Keisala rent richting de bal. Keisala schiet op doel. Auvinen bokst de bal weg.

37e minuut.
Kujanpää passt de bal met de wreef. Serafimović rent richting de bal. Soini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soini heeft problemen om de bal te vangen. Soini haalt uit met een fantastische trap. Hägglund bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sefka - Ángel de la muerte 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sefka 27%, Ángel de la muerte 73%.
sefka - Ángel de la muerte 2:1

54e minuut.
Nummelin geeft een lange en hoge pass. Soini is nu in balbezit. Saarenaho rent richting de bal. Soini onderschept slim de pass. Soini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Keisala kan de bal niet met de borst controleren. Keisala passt de bal met de wreef. Ruusuvuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Soini onderschept slim de pass. Soini haalt uit met een fantastische trap. Hägglund bokst de bal weg. Soini rent richting de bal. Soini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sefka - Ángel de la muerte 2:2

59e minuut.
Keisala passt de bal zonder na te denken. Nevajuuri probeert naar een medespeler te passen. Syvänoja rent richting de bal. Syvänoja haalt uit met een fantastische trap. Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Keisala is nu in balbezit. Keisala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sefka - Ángel de la muerte 3:2

64e minuut.
Auvinen trapt de bal weg. Kujanpää kopt de bal weg. Keisala is nu in balbezit. Keisala haalt uit met een fantastische trap. Auvinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sefka - Ángel de la muerte 4:2

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saarenaho met een snelle inworp. Keisala rent richting de bal. Jylhä is nu in balbezit. Jylhä draait met de bal, schiet en ... Auvinen bokst de bal weg.

66e minuut.
Ruusuvuori probeert de bal aan de voet te houden. Saarenaho is nu in balbezit. Soini onderschept slim de pass. Soini schiet op doel. Hägglund probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Palolahti speelt de bal door. Saarenaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenaho passt de bal met de wreef. Keisala rent richting de bal. Keisala schiet op doel. Auvinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Kopteff rent richting de bal. Kopteff passt de bal zonder na te denken. Soini is nu in balbezit. Soini heeft problemen om de bal te vangen. Soini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tähti passt de bal zonder na te denken. Viskari is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saarenaho zal de hoekschop nemen. Syvänoja kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
sefka - Ángel de la muerte 5:2

78e minuut.
Kopteff heeft problemen om de bal te vangen. Nummelin rent richting de bal. Kopteff verovert de bal door een tackle van achteren. Kopteff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sefka - Ángel de la muerte 5:3

79e minuut.
Keisala passt de bal in één keer door. Pohjanlahti heeft problemen om de bal te vangen. Syvänoja rent richting de bal. Kopteff is nu in balbezit. Kopteff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sefka - Ángel de la muerte 5:4

85e minuut.
Jylhä is nu in balbezit. Tuhkala verovert de bal door een tackle van achteren. Tuhkala speelt de bal door. Keisala is nu in balbezit. Keisala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sefka 36%, Ángel de la muerte 64%.
sefka - Ángel de la muerte 5:4