Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Architects Real Roi United
Suurpaalu Tactiek oma
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
44.5 gemiddelde waardering 44.9
redelijk Schieten goed
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Huumo met een sublieme pass. Bajorek rent richting de bal. Bajorek passt de bal zonder na te denken. Daar is Palojärvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palojärvi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Daar is Karatanchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga is nu in balbezit. Varga met een sublieme pass. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk haalt uit met een fantastische trap. Kalliola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Nathan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moreno met de inworp. Teodorczyk is nu in balbezit. Teodorczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Architects 35%, Real Roi United 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Architects - Real Roi United 0:0

48e minuut.
Berendei geeft een lange en hoge pass. Varga kopt de bal weg. Ginjas heeft problemen om de bal te vangen. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko haalt uit met een fantastische trap. Kalliola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Znaczko is nu in balbezit. Bailescu onderschept slim de pass. Bailescu passt de bal met de wreef. Perälehto rent richting de bal. Perälehto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Nathan passt de bal met de wreef. Chifundo rent richting de bal. Chifundo geeft een lange en hoge pass. Teodorczyk is nu in balbezit. Teodorczyk speelt de bal door. Kalliola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândruleanu geeft een hoge lob. Bajorek heeft problemen om de bal te vangen. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Real Roi United 1:0

71e minuut.
Teodorczyk kopt de bal weg. Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk schiet op doel. Kalliola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Real Roi United 2:0

72e minuut.
Berendei passt de bal met de wreef. Mândruleanu rent richting de bal. Mândruleanu met een sublieme pass. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dlamini geeft een lange en hoge pass. Moreno probeert de bal met de borst te controleren. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Varga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Varga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Huumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnaíba speelt de bal door. Varga heeft problemen om de bal te vangen. Varga draait met de bal, schiet en ... Kalliola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Architects 36%, Real Roi United 64%.
Architects - Real Roi United 2:0