Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Huisa FC Grafu
Maito Tactiek 541
33% Balbezit 67%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 41.5
slecht Schieten goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Godet heeft problemen om de bal te vangen. Godet geeft de bal voor. Vehkaperä probeert de bal met de borst te controleren. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Heimonen passt de bal in één keer door. Godet geeft een hoge lob. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan draait met de bal, schiet en ... Colledan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Arvila kopt de bal weg. Daar is Pitkälahti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heimonen is nu in balbezit. Heimonen draait met de bal, schiet en ... Alanen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colledan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan draait met de bal, schiet en ... Colledan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Huisa - FC Grafu 0:1

18e minuut.
Montalvan passt de bal met de wreef. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte met een sublieme pass. Heimonen heeft problemen om de bal te vangen. Heimonen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bečanović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vehkaperä. Bečanović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bečanović met een snel genomen vrije trap. Daar is Duarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duarte passt de bal met de wreef. Heimonen is nu in balbezit. Heimonen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Heimonen is nu in balbezit. Heimonen passt de bal in één keer door. Duarte rent richting de bal. Duarte geeft een lange en hoge pass. Daar is Montalvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Huisa - FC Grafu 0:2

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Detmer met de inworp. Godet is nu in balbezit. Godet geeft de bal voor. Montalvan springt en kopt de bal. Colledan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Heimonen rent richting de bal. Heimonen passt de bal zonder na te denken. Montalvan rent richting de bal. Montalvan draait met de bal, schiet en ... Colledan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Huisa - FC Grafu 0:3

41e minuut.
Heimonen passt de bal in één keer door. Duarte rent richting de bal. Duarte geeft een lange en hoge pass. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Huisa 77%, FC Grafu 23%.
FC Huisa - FC Grafu 0:3

55e minuut.
Detmer speelt de bal door. Klungelig pakt Godet de bal. Godet met een sublieme pass. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Colledan trapt de bal weg. Bečanović kopt de bal weg. Montalvan heeft problemen om de bal te vangen. Montalvan draait met de bal, schiet en ... Colledan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Bečanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bečanović geeft een hoge lob. Godet rent richting de bal. Klungelig pakt Godet de bal. Godet geeft een hoge lob. Colledan bokst de bal weg.

63e minuut.
Arvila geeft een hoge lob. Elovaara controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bečanović neemt vlug de vrije trap. Montalvan rent richting de bal. Montalvan haalt uit met een fantastische trap. Colledan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Arvila is nu in balbezit. Arvila geeft een hoge lob. Salonperä kopt de bal weg. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan haalt uit met een fantastische trap. Colledan bokst de bal weg.

87e minuut.
Detmer met een sublieme pass. Godet is nu in balbezit. Godet geeft een hoge lob. Montalvan rent richting de bal. Montalvan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Colledan met een harde bal richting middenveld. Detmer kopt de bal weg. Godet is nu in balbezit. Godet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Huisa 90%, FC Grafu 10%.
FC Huisa - FC Grafu 0:3