Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuavo FC Ángel de la muerte
Normal Tactiek Stone
46% Balbezit 54%
31% Spel op eigen helft 69%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 50.2
weak Schieten excellent
weak Passen average
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Salolatva is nu in balbezit. Salolatva speelt de bal door. Talassaari is nu in balbezit. Talassaari haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Inworp. Tuhkala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hintikka rent richting de bal. Hintikka draait met de bal, schiet en ... Auvinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuavo FC - Ángel de la muerte 1:0

15e minuut.
Viskari bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rimpioja met een snelle inworp. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva schiet op doel. Auvinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Talassaari heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuavo FC - Ángel de la muerte 2:0

18e minuut.
Doeltrap. Vauhkola met een harde bal richting middenveld. Salolatva kopt de bal weg. Klungelig pakt Talassaari de bal. Talassaari draait met de bal, schiet en ... Auvinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hintikka zal de hoekschop nemen. Rimpioja kopt de bal weg. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva draait met de bal, schiet en ... Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuavo FC - Ángel de la muerte 3:0

21e minuut.
Viskari rent richting de bal. Viskari geeft de bal voor. Keronen rent richting de bal. Tuhkala verovert de bal door een tackle van achteren. Tuhkala draait met de bal, schiet en ... Vauhkola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuavo FC - Ángel de la muerte 3:1

26e minuut.
Rimpioja kopt de bal weg. Talassaari kan de bal niet met de borst controleren. Salolatva rent richting de bal. Salolatva draait met de bal, schiet en ... Auvinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuavo FC - Ángel de la muerte 4:1

29e minuut.
Rimpioja met een snelle inworp. Salolatva is nu in balbezit. Salolatva probeert naar een medespeler te passen. Talassaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Talassaari haalt uit met een fantastische trap. Auvinen bokst de bal weg.

37e minuut.
Hintikka rent richting de bal. Hintikka passt de bal met de wreef. Salolatva is nu in balbezit. Salolatva haalt uit met een fantastische trap. Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Keronen verovert de bal door een tackle van achteren. Keronen probeert naar een medespeler te passen. Salolatva is nu in balbezit. Salolatva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Soini is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talassaari is nu in balbezit. Talassaari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Tuhkala de bal onder controle te krijgen. Pihala speelt de bal door. Talassaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Talassaari haalt uit met een fantastische trap. Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuavo FC 29%, Ángel de la muerte 71%.
Nuavo FC - Ángel de la muerte 4:1

49e minuut.
Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Talassaari rent richting de bal. Salolatva rent richting de bal. Salolatva draait met de bal, schiet en ... Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuavo FC - Ángel de la muerte 5:1

56e minuut.
Tuhkala is nu in balbezit. Rimpioja verovert de bal door een tackle van achteren. Soini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soini draait met de bal, schiet en ... Vauhkola probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

62e minuut.
Kujanpää passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rimpioja met een snelle inworp. Pihala rent richting de bal. Pihala passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Soini haalt uit met een fantastische trap. Inworp. Linnonmaa met een snelle inworp. Keronen rent richting de bal. Keronen passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuavo FC 33%, Ángel de la muerte 67%.
Nuavo FC - Ángel de la muerte 5:1