Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Huisa Architects
Maito Tactiek Suurpaalu
35% Balbezit 65%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
19.8 gemiddelde waardering 39.4
slecht Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Berendei kopt de bal weg. Znaczko is nu in balbezit. Mândruleanu probeert naar een medespeler te passen. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Vehkaperä kopt de bal weg. Tanner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parnaíba. Parnaíba krijgt een gele kaart. Tanner raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

11e minuut.
Vähälassi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moreno met de inworp. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga rent richting de bal. Znaczko rent richting de bal. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk haalt uit met een fantastische trap. Colledan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Huisa - Architects 0:1

20e minuut.
Mândruleanu kopt de bal weg. Alanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Alanen geeft een lange en hoge pass. Varga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Varga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Parnaíba rent richting de bal. Parnaíba passt de bal zonder na te denken. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno geeft een lange en hoge pass. Varga maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Inworp. Mândruleanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Znaczko rent richting de bal. Znaczko haalt uit met een fantastische trap. Alanen probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Elovaara rent richting de bal. Damjanac onderschept slim de pass. Damjanac passt de bal met de wreef. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Colledan met een harde bal richting middenveld. Znaczko is nu in balbezit. Znaczko draait met de bal, schiet en ... Colledan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Huisa - Architects 0:2

28e minuut.
Colledan speelt de bal door. Arvila kan de bal niet met de borst controleren. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko schiet op doel. Colledan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tanner is nu in balbezit. Parnaíba onderschept slim de pass. Parnaíba probeert naar een medespeler te passen. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko draait met de bal, schiet en ... Colledan bokst de bal weg. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vehkaperä speelt de bal door. Pitkälahti geeft de bal voor. Daar is Tanner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel. Colledan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk passt de bal met de wreef. Varga controleert de bal met de borst. Varga haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alanen de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Colledan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Znaczko is nu in balbezit. Mândruleanu rent richting de bal. Mândruleanu passt de bal in één keer door. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Daar is Vehkaperä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parnaíba rent richting de bal. Parnaíba passt de bal zonder na te denken. Teodorczyk is nu in balbezit. Teodorczyk schiet op doel. Colledan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Huisa 82%, Architects 18%.
FC Huisa - Architects 0:2

49e minuut.
Mäkikorpi geeft een lange en hoge pass. Mândruleanu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Znaczko de bal onder controle te krijgen. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... Colledan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Znaczko springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Parnaíba geeft de bal voor. Mândruleanu kopt de bal weg. Znaczko is nu in balbezit. Znaczko schiet op doel. Colledan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Huisa - Architects 0:3

53e minuut.
Vehkaperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkaperä passt de bal met de wreef. Znaczko rent richting de bal. Znaczko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moreno zal de hoekschop nemen. Mândruleanu met een sublieme pass. Znaczko rent richting de bal. Znaczko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Colledan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Parnaíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnaíba met een sublieme pass. Znaczko rent richting de bal. Znaczko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Teodorczyk is nu in balbezit. Teodorczyk geeft een hoge lob. Znaczko is nu in balbezit. Znaczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Huisa - Architects 0:4

79e minuut.
Arvila geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mândruleanu met de inworp. Znaczko is nu in balbezit. Znaczko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Chifundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chifundo geeft een hoge lob. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Teodorczyk de bal. Teodorczyk haalt uit met een fantastische trap. Colledan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Huisa 84%, Architects 16%.
FC Huisa - Architects 0:4