Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Grafu Nuavo FC
541 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 24.2
solide Schieten slecht
redelijk Passen matig
matig Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Ahde met een sublieme pass. Godet is nu in balbezit. Godet geeft de bal voor. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Keronen passt de bal zonder na te denken. Salonperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Salonperä passt de bal met de wreef. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Godet speelt de bal door. Montalvan rent richting de bal. Montalvan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kulonen de bal onder controle te krijgen. Vauhkola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grafu - Nuavo FC 1:0

27e minuut.
Godet verovert de bal door een tackle van achteren. Godet passt de bal met de wreef. Montalvan is nu in balbezit. Heimonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimonen schiet op doel. Vauhkola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Heimonen speelt de bal door. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte passt de bal in één keer door. Boiński is nu in balbezit. Boiński probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Detmer passt de bal in één keer door. Salolatva rent richting de bal. Boiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salolatva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pihala zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mäntyvaara met een harde bal richting middenveld. Pihala heeft problemen om de bal te vangen. Heimonen met een sublieme pass. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Detmer speelt de bal door. Godet is nu in balbezit. Godet probeert naar een medespeler te passen. Heimonen rent richting de bal. Heimonen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grafu 32%, Nuavo FC 68%.
FC Grafu - Nuavo FC 1:0

51e minuut.
Detmer geeft de bal voor. Kulonen kan de bal niet met de borst controleren. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Keronen rent richting de bal. Heimonen onderschept slim de pass. Heimonen passt de bal met de wreef. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vauhkola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Boiński onderschept slim de pass. Boiński passt de bal in één keer door. Kulonen is nu in balbezit. Montalvan onderschept slim de pass. Montalvan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Godet bereikt de bal nog maar net als eerste. Godet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Montalvan de bal. Heimonen is nu in balbezit. Heimonen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pihala probeert naar een medespeler te passen. Heimonen rent richting de bal. Heimonen passt de bal met de wreef. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Heimonen rent richting de bal. Heimonen passt de bal in één keer door. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan schiet op doel. Vauhkola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grafu - Nuavo FC 2:0

88e minuut.
Vauhkola trapt de bal weg. Detmer heeft problemen om de bal te vangen. Detmer kopt de bal weg. Montalvan rent richting de bal. Montalvan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grafu - Nuavo FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grafu 14%, Nuavo FC 86%.
FC Grafu - Nuavo FC 3:0