Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sefka Real Roi United
Normal Tactiek oma
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 42
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen goed
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Klungelig pakt Gędziorowski de bal. Ruusuvuori is nu in balbezit. Gędziorowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gędziorowski krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Nummelin geeft de bal voor. Syvänoja is nu in balbezit. Syvänoja probeert naar een medespeler te passen. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Perälehto onderschept slim de pass. Perälehto passt de bal in één keer door. Jopek probeert naar een medespeler te passen. Palojärvi rent richting de bal. Palojärvi haalt uit met een fantastische trap. Hägglund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sefka - Real Roi United 0:1

19e minuut.
Gędziorowski speelt de bal door. Daar is Perälehto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palolahti rent richting de bal. Perälehto onderschept slim de pass. Perälehto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sefka - Real Roi United 0:2

22e minuut.
Bajorek rent richting de bal. Bajorek speelt de bal door. Gędziorowski speelt de bal door. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bajorek geeft een hoge lob. Perälehto kopt de bal weg. Klungelig pakt Nummelin de bal. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gędziorowski onderschept slim de pass. Gędziorowski speelt de bal door. Nummelin kan de bal niet met de borst controleren. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto draait met de bal, schiet en ... Hägglund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Jopek passt de bal met de wreef. Ginjas rent richting de bal. Ginjas geeft een hoge lob. Daar is Palojärvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palojärvi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nathan speelt de bal door. Bajorek geeft de bal voor. Pohjanlahti heeft problemen om de bal te vangen. Jopek is nu in balbezit. Jopek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Nevajuuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palojärvi onderschept slim de pass. Palojärvi probeert naar een medespeler te passen. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gędziorowski speelt de bal door. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto passt de bal met de wreef. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gędziorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nummelin begaat een overtreding. Gędziorowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bailescu komt bij de bal en schiet. Hägglund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sefka - Real Roi United 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sefka 77%, Real Roi United 23%.
sefka - Real Roi United 0:3

46e minuut.
Bajorek geeft een lange en hoge pass. Toivonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivonen geeft een hoge lob. Daar is Perälehto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perälehto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pohjanlahti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jopek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gędziorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędziorowski geeft een hoge lob. Paal! Hägglund werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Palojärvi is nu in balbezit. Palojärvi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
sefka - Real Roi United 0:4

68e minuut.
Jopek met een snelle inworp. Palolahti is nu in balbezit. Palolahti passt de bal in één keer door. Gędziorowski rent richting de bal. Gędziorowski schiet op doel. Hägglund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Jopek passt de bal zonder na te denken. Bailescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailescu passt de bal in één keer door. Gędziorowski speelt de bal door. Jopek geeft een hoge lob. Hägglund bokst de bal weg.

83e minuut.
Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi probeert naar een medespeler te passen. Perälehto rent richting de bal. Perälehto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sefka - Real Roi United 0:5

84e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hägglund niet meer kan verder spelen. Suolahti komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Daar is Palolahti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jopek is nu in balbezit. Gędziorowski rent richting de bal. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto schiet op doel. Suolahti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Toivonen geeft een hoge lob. Syvänoja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jopek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huumo geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sefka 81%, Real Roi United 19%.
sefka - Real Roi United 0:5