Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Roi United sefka
oma Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 17.5
adequate Schieten poor
good Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Jopek passt de bal met de wreef. Gędziorowski rent richting de bal. Gędziorowski met een sublieme pass. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto haalt uit met een fantastische trap. Hägglund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huumo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bajorek de bal. Bajorek geeft de bal voor. Perälehto krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Palojärvi passt de bal zonder na te denken. Bailescu met een sublieme pass. Pohjanlahti rent richting de bal. Jopek verovert de bal door een tackle van achteren. Jopek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ruusuvuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędziorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gędziorowski passt de bal in één keer door. Palojärvi controleert de bal met de borst. Palojärvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Roi United - sefka 1:0

20e minuut.
Palojärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Palojärvi passt de bal zonder na te denken. Bailescu rent richting de bal. Daar is Jopek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jopek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Perälehto speelt de bal door. Gędziorowski is nu in balbezit. Gędziorowski met een sublieme pass. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Perälehto de bal. Perälehto passt de bal met de wreef. Palojärvi rent richting de bal. Palojärvi haalt uit met een fantastische trap. Nummelin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Bajorek rent richting de bal. Bajorek passt de bal zonder na te denken. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Roi United - sefka 2:0

41e minuut.
Jylhä verovert de bal door een tackle van achteren. Jylhä geeft een lange en hoge pass. Bajorek kopt de bal weg. Gędziorowski heeft problemen om de bal te vangen. Gędziorowski probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Nevajuuri kopt de bal weg. Bajorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorek passt de bal met de wreef. Palojärvi is nu in balbezit. Palojärvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Roi United - sefka 3:0

43e minuut.
Keisala met een sublieme pass. Jylhä rent richting de bal. Perälehto onderschept slim de pass. Perälehto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Roi United 20%, sefka 80%.
Real Roi United - sefka 3:0

46e minuut.
Palojärvi probeert naar een medespeler te passen. Bailescu met een sublieme pass. Palolahti rent richting de bal. Perälehto onderschept slim de pass. Perälehto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ginjas probeert naar een medespeler te passen. Jopek met een sublieme pass. Ginjas geeft een lange en hoge pass. Palojärvi kopt de bal weg. Perälehto rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Jopek passt de bal in één keer door. Perälehto rent richting de bal. Toivonen rent richting de bal. Perälehto onderschept slim de pass. Perälehto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Bajorek met een sublieme pass. Gędziorowski is nu in balbezit. Gędziorowski met een sublieme pass. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Roi United - sefka 4:0

68e minuut.
Klungelig pakt Nummelin de bal. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi passt de bal met de wreef. Perälehto rent richting de bal. Perälehto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hägglund trapt de bal weg van het doel. Huumo met een sublieme pass. Toivonen heeft problemen om de bal te vangen. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Huumo onderschept slim de pass. Huumo met een sublieme pass. Bajorek speelt de bal door. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Nummelin geeft een lange en hoge pass. Karatanchev is nu in balbezit. Karatanchev geeft een lange en hoge pass. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto passt de bal met de wreef. Palojärvi is nu in balbezit. Palojärvi schiet op doel. Nummelin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Huumo probeert naar een medespeler te passen. Bajorek probeert naar een medespeler te passen. Palojärvi rent richting de bal. Palojärvi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nummelin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Jopek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bajorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorek passt de bal in één keer door. Palojärvi rent richting de bal. Palojärvi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Roi United 18%, sefka 82%.
Real Roi United - sefka 4:0