Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Architects Nuavo FC
Suurpaalu Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
41 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 23
good Schieten poor
adequate Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Salolatva rent richting de bal. Salolatva passt de bal met de wreef. Pihala bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Berendei speelt de bal door. Mândruleanu is nu in balbezit. Mândruleanu probeert naar een medespeler te passen. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko draait met de bal, schiet en ... Vauhkola bokst de bal weg.

7e minuut.
Chifundo heeft problemen om de bal te vangen. Buitenspel voor Talassaari. Goede buitenspelval van de verdediging. Núñez Acosta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Znaczko de bal. Znaczko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Nuavo FC 1:0

10e minuut.
Berendei met een snelle inworp. Daar is Mândruleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mândruleanu speelt de bal door. Klungelig pakt Znaczko de bal. Znaczko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Keronen verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mândruleanu zal de hoekschop nemen. Teodorczyk geeft een hoge lob. Kulonen probeert de bal met de borst te controleren. Vauhkola bokst de bal weg.

24e minuut.
Linnonmaa met een sublieme pass. Chifundo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salolatva. Salolatva krijgt een gele kaart. Chifundo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

34e minuut.
Chifundo geeft een lange en hoge pass. Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândruleanu speelt de bal door. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. Vauhkola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Nuavo FC 2:0

36e minuut.
Mândruleanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Znaczko is nu in balbezit. Pihala is nu in balbezit. Znaczko onderschept slim de pass. Znaczko schiet op doel. Vauhkola bokst de bal weg. Ahde met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Pihala rent richting de bal. Núñez Acosta onderschept slim de pass. Núñez Acosta probeert naar een medespeler te passen. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Moreno passt de bal met de wreef. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. Vauhkola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Nuavo FC 3:0

40e minuut.
Linnonmaa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hintikka rent richting de bal. Hintikka speelt de bal door. Salolatva rent richting de bal. Salolatva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Šketerovas trapt de bal weg. Teodorczyk kan de bal niet met de borst controleren. Teodorczyk met een sublieme pass. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Znaczko kopt de bal weg. Berendei is nu in balbezit. Berendei speelt de bal door. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel. Vauhkola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Architects 19%, Nuavo FC 81%.
Architects - Nuavo FC 3:0

58e minuut.
Teodorczyk is nu in balbezit. Teodorczyk passt de bal zonder na te denken. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap. Vauhkola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Nuavo FC 4:0

59e minuut.
Keronen is nu in balbezit. Keronen passt de bal met de wreef. Znaczko rent richting de bal. Znaczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Nuavo FC 5:0

59e minuut.
Talassaari probeert naar een medespeler te passen. Salolatva heeft problemen om de bal te vangen. Varga onderschept slim de pass. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Vauhkola met een harde bal richting middenveld. Núñez Acosta kopt de bal weg. Klungelig pakt Teodorczyk de bal. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Nuavo FC 6:0

62e minuut.
Mândruleanu rent richting de bal. Mândruleanu passt de bal zonder na te denken. Pihala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Moreno met een sublieme pass. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Nuavo FC 7:0

81e minuut.
Mândruleanu rent richting de bal. Mândruleanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Varga de bal. Znaczko is nu in balbezit. Znaczko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Moreno geeft de bal voor. Ahde kopt de bal weg. Daar is Mäntyneva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga rent richting de bal. Teodorczyk is nu in balbezit. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk probeert naar een medespeler te passen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. Ahde probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Nuavo FC 8:0

90e minuut.
Salolatva speelt de bal door. Daar is Talassaari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Znaczko is nu in balbezit. Znaczko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Architects 17%, Nuavo FC 83%.
Architects - Nuavo FC 8:0