Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sefka FC Huisa
Normal Tactiek Maito
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Saarenaho is nu in balbezit. Inworp. Mäkikorpi met een snelle inworp. Tanner is nu in balbezit. Tanner geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sokka geeft de bal voor. Nummelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Elovaara rent richting de bal. Käki rent richting de bal. Käki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sokka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokka probeert naar een medespeler te passen. Elovaara is nu in balbezit. Elovaara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sefka - FC Huisa 0:1

30e minuut.
Jylhä probeert naar een medespeler te passen. Keisala probeert naar een medespeler te passen. Syvänoja heeft problemen om de bal te vangen. Sokka is nu in balbezit. Sokka geeft de bal voor. Hägglund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saarenaho zal de hoekschop nemen. Daar is Syvänoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keisala rent richting de bal. Keisala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sefka 65%, FC Huisa 35%.
sefka - FC Huisa 0:1

53e minuut.
Tanner onderschept slim de pass. Tanner passt de bal met de wreef. Käki geeft een hoge lob. Toivonen probeert de bal aan de voet te houden. Sokka is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sefka 53%, FC Huisa 47%.
sefka - FC Huisa 0:1