Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Roi United Ángel de la muerte
oma Tactiek Stone
56% Balbezit 44%
8% Spel op eigen helft 92%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 46.7
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen redelijk
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Nathan onderschept slim de pass. Nathan probeert naar een medespeler te passen. Gędziorowski met een sublieme pass. Perälehto rent richting de bal. Perälehto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Vehkalammi is nu in balbezit. Vehkalammi geeft een hoge lob. Huumo kopt de bal weg. Palojärvi rent richting de bal. Palojärvi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Palojärvi rent richting de bal. Palojärvi met een sublieme pass. Perälehto heeft problemen om de bal te vangen. Perälehto schiet op doel. Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Vehkalammi is nu in balbezit. Vehkalammi geeft de bal voor. Auvinen met een sublieme pass. Perälehto controleert de bal met de borst. Perälehto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Karatanchev verovert de bal door een tackle van achteren. Gędziorowski met een sublieme pass. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi draait met de bal, schiet en ... Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Roi United - Ángel de la muerte 1:0

12e minuut.
Jopek met de inworp. Gędziorowski speelt de bal door. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi schiet op doel. Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Jopek passt de bal zonder na te denken. Gędziorowski rent richting de bal. Gędziorowski passt de bal in één keer door. Daar is Palojärvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palojärvi schiet op doel. Auvinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Gędziorowski kopt de bal weg. Auvinen speelt de bal door. Tuhkala kopt de bal weg. Perälehto rent richting de bal. Perälehto haalt uit met een fantastische trap. Auvinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Perälehto rent richting de bal. Perälehto draait met de bal, schiet en ... Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Roi United - Ángel de la muerte 2:0

16e minuut.
Perälehto probeert naar een medespeler te passen. Bailescu speelt de bal door. Gędziorowski probeert naar een medespeler te passen. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Serafimović geeft een lange en hoge pass. Huumo speelt de bal door. Palojärvi is nu in balbezit. Palojärvi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Palojärvi de bal. Gędziorowski speelt de bal door. Daar is Bajorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajorek geeft de bal voor. Perälehto springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tuhkala kan de bal niet met de borst controleren. Jopek probeert naar een medespeler te passen. Bajorek probeert naar een medespeler te passen. Perälehto rent richting de bal. Perälehto draait met de bal, schiet en ... Auvinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tervapuro is nu in balbezit. Tervapuro geeft een hoge lob. Ginjas speelt de bal door. Klungelig pakt Palojärvi de bal. Palojärvi draait met de bal, schiet en ... Auvinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Ginjas rent richting de bal. Ojalammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginjas onderschept slim de pass. Ginjas passt de bal met de wreef. Bajorek geeft een lange en hoge pass. Auvinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Ojalammi kopt de bal weg. Bajorek rent richting de bal. Bajorek probeert naar een medespeler te passen. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Roi United - Ángel de la muerte 3:0

42e minuut.
Bailescu probeert naar een medespeler te passen. Bajorek probeert naar een medespeler te passen. Palojärvi is nu in balbezit. Palojärvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Roi United - Ángel de la muerte 4:0

45e minuut.
Klungelig pakt Ojalammi de bal. Palojärvi met een sublieme pass. Perälehto rent richting de bal. Perälehto draait met de bal, schiet en ... Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Roi United - Ángel de la muerte 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Roi United 7%, Ángel de la muerte 93%.
Real Roi United - Ángel de la muerte 5:0

49e minuut.
Vehkalammi heeft problemen om de bal te vangen. Jopek geeft de bal voor. Serafimović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palojärvi is nu in balbezit. Palojärvi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Bajorek is nu in balbezit. Bajorek speelt de bal door. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Auvinen probeert naar een medespeler te passen. Ojalammi met een sublieme pass. Jopek met een sublieme pass. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi schiet op doel. Auvinen bokst de bal weg.

63e minuut.
Gędziorowski probeert naar een medespeler te passen. Bajorek speelt de bal door. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto schiet op doel. Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ojalammi onderschept slim de pass. Jopek speelt de bal door. Bajorek speelt de bal door. Palojärvi rent richting de bal. Palojärvi haalt uit met een fantastische trap. Auvinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Roi United - Ángel de la muerte 6:0

67e minuut.
Gędziorowski rent richting de bal. Gędziorowski met een sublieme pass. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Roi United - Ángel de la muerte 7:0

73e minuut.
Bailescu rent richting de bal. Tuhkala is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bailescu. Bailescu krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Nathan rent richting de bal. Bajorek probeert naar een medespeler te passen. Palojärvi rent richting de bal. Palojärvi schiet op doel. Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jopek met de inworp. Gędziorowski geeft de bal voor. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Roi United - Ángel de la muerte 8:0

83e minuut.
Jopek met een sublieme pass. Nathan met een sublieme pass. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto haalt uit met een fantastische trap. Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Roi United - Ángel de la muerte 9:0

88e minuut.
Ginjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginjas passt de bal zonder na te denken. Bajorek speelt de bal door. Palojärvi is nu in balbezit. Palojärvi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Vehkalammi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jopek met de inworp. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Roi United 10%, Ángel de la muerte 90%.
Real Roi United - Ángel de la muerte 9:0