Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ángel de la muerte Real Roi United
Stone Tactiek oma
43% Balbezit 57%
90% Spel op eigen helft 10%
2 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 44.9
formidable Schieten adequate
good Passen good
weak Verdedigen average


2e minuut.
Vehkalammi geeft een lange en hoge pass. Jopek is nu in balbezit. Jopek passt de bal met de wreef. Palojärvi is nu in balbezit. Palojärvi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Auvinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Jopek rent richting de bal. Jopek speelt de bal door. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Real Roi United 0:1

6e minuut.
Perälehto passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bajorek de bal. Bajorek speelt de bal door. Palojärvi rent richting de bal. Palojärvi draait met de bal, schiet en ... Auvinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Real Roi United 0:2

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jopek met een snelle inworp. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto draait met de bal, schiet en ... Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Auvinen trapt de bal weg van het doel. Tuhkala kopt de bal weg. Palojärvi rent richting de bal. Palojärvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Real Roi United 0:3

12e minuut.
Gędziorowski speelt de bal door. Ginjas rent richting de bal. Bailescu probeert naar een medespeler te passen. Bajorek is nu in balbezit. Bajorek draait met de bal, schiet en ... Auvinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Perälehto de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Real Roi United 0:4

19e minuut.
Auvinen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bajorek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gędziorowski rent richting de bal. Gędziorowski draait met de bal, schiet en ... Auvinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perälehto rent richting de bal. Perälehto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Real Roi United 0:5

21e minuut.
Bajorek met een sublieme pass. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi passt de bal met de wreef. Perälehto rent richting de bal. Perälehto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Gędziorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huumo met een sublieme pass. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Auvinen met een sublieme pass. Bailescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jopek met een snelle inworp. Kujanpää speelt de bal door. Soini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Soini is nu in balbezit. Soini passt de bal zonder na te denken. Kellokoski rent richting de bal. Kellokoski geeft de bal voor. Palojärvi springt en kopt de bal. Auvinen bokst de bal weg.

31e minuut.
Auvinen speelt de bal door. Inworp. Jopek met de inworp. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gędziorowski is nu in balbezit. Gędziorowski met een sublieme pass. Perälehto rent richting de bal. Perälehto haalt uit met een fantastische trap. Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Real Roi United 0:6

35e minuut.
Viskari geeft de bal voor. Jopek met een sublieme pass. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi schiet op doel. Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Real Roi United 0:7

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jopek met de inworp. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto draait met de bal, schiet en ... Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Palojärvi rent richting de bal. Palojärvi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Gędziorowski met een sublieme pass. Bajorek rent richting de bal. Bajorek passt de bal met de wreef. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto haalt uit met een fantastische trap. Auvinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kujanpää heeft problemen om de bal te vangen. Gędziorowski probeert naar een medespeler te passen. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Real Roi United 0:8

45e minuut.
Nathan speelt de bal door. Bajorek met een sublieme pass. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto schiet op doel. Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Real Roi United 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ángel de la muerte 91%, Real Roi United 9%.
Ángel de la muerte - Real Roi United 0:9

47e minuut.
Bajorek is nu in balbezit. Bajorek speelt de bal door. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto draait met de bal, schiet en ... Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Real Roi United 0:10

50e minuut.
Gędziorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędziorowski probeert naar een medespeler te passen. Palojärvi is nu in balbezit. Palojärvi draait met de bal, schiet en ... Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Jopek met een snelle inworp. Gędziorowski met een sublieme pass. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi haalt uit met een fantastische trap. Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Real Roi United 0:11

53e minuut.
Tuhkala onderschept slim de pass. Bailescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bailescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Palojärvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palojärvi schiet op doel. Auvinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Klungelig pakt Huumo de bal. Huumo probeert naar een medespeler te passen. Bajorek speelt de bal door. Klungelig pakt Palojärvi de bal. Palojärvi draait met de bal, schiet en ... Auvinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Palojärvi rent richting de bal. Palojärvi draait met de bal, schiet en ... Auvinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gędziorowski probeert de bal met de borst te controleren. Gędziorowski passt de bal met de wreef. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto haalt uit met een fantastische trap. Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Real Roi United 0:12

61e minuut.
Bailescu probeert naar een medespeler te passen. Bajorek probeert naar een medespeler te passen. Palojärvi heeft problemen om de bal te vangen. Palojärvi schiet op doel. Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Real Roi United 0:13

63e minuut.
Perälehto is nu in balbezit. Perälehto passt de bal in één keer door. Palojärvi is nu in balbezit. Palojärvi draait met de bal, schiet en ... Auvinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Real Roi United 0:14

69e minuut.
Palojärvi passt de bal zonder na te denken. Bajorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Palojärvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palojärvi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Viskari geeft een hoge lob. Bajorek rent richting de bal. Bajorek passt de bal zonder na te denken. Palojärvi heeft problemen om de bal te vangen. Palojärvi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tähti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

73e minuut.
Bajorek rent richting de bal. Bajorek probeert naar een medespeler te passen. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Ginjas is nu in balbezit. Ginjas probeert naar een medespeler te passen. Bajorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Real Roi United 0:15

76e minuut.
Perälehto is nu in balbezit. Perälehto met een sublieme pass. Bajorek rent richting de bal. Bajorek haalt uit met een fantastische trap. Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kujanpää onderschept slim de pass. Huumo controleert de bal met de borst. Huumo probeert naar een medespeler te passen. Palojärvi is nu in balbezit. Palojärvi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Ginjas rent richting de bal. Bailescu is nu in balbezit. Bailescu passt de bal met de wreef. Bajorek rent richting de bal. Bajorek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ginjas probeert naar een medespeler te passen. Bajorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorek passt de bal met de wreef. Daar is Perälehto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perälehto haalt uit met een fantastische trap. Auvinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ángel de la muerte 90%, Real Roi United 10%.
Ángel de la muerte - Real Roi United 0:15