Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuavo FC Real Roi United
Normal Tactiek oma
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
4 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 42.8
poor Schieten adequate
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Salolatva met een sublieme pass. Klungelig pakt Talassaari de bal. Palojärvi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palojärvi krijgt een gele kaart. Talassaari roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Talassaari kan niet meer verder spelen. Viitikko komt het veld opgelopen.

1e minuut.
Rimpioja rent richting de bal. Nathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nathan geeft een hoge lob. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Jopek rent richting de bal. Jopek geeft een hoge lob. Gędziorowski kopt de bal weg. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ahde trapt de bal weg van het doel. Huumo kopt de bal weg. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi passt de bal zonder na te denken. Daar is Kulonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Huumo passt de bal zonder na te denken. Jopek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Palojärvi de bal. Palojärvi schiet op doel. Vauhkola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuavo FC - Real Roi United 0:1

9e minuut.
Palojärvi onderschept slim de pass. Palojärvi passt de bal met de wreef. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto haalt uit met een fantastische trap. Vauhkola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuavo FC - Real Roi United 0:2

18e minuut.
Huumo met een sublieme pass. Bajorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorek geeft een lange en hoge pass. Perälehto rent richting de bal. Perälehto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bailescu is nu in balbezit. Bailescu passt de bal zonder na te denken. Linnonmaa is nu in balbezit. Gędziorowski rent richting de bal. Gędziorowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gędziorowski rent richting de bal. Gędziorowski geeft de bal voor. Daar is Linnonmaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto haalt uit met een fantastische trap. Vauhkola bokst de bal weg.

35e minuut.
Huumo probeert naar een medespeler te passen. Gędziorowski rent richting de bal. Gędziorowski passt de bal in één keer door. Palojärvi heeft problemen om de bal te vangen. Palojärvi draait met de bal, schiet en ... Vauhkola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Jopek geeft een hoge lob. Daar is Rimpioja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajorek rent richting de bal. Bajorek geeft de bal voor. Perälehto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuavo FC - Real Roi United 0:3

40e minuut.
Pihala is nu in balbezit. Bajorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorek passt de bal zonder na te denken. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nuavo FC - Real Roi United 0:4

43e minuut.
Nathan kopt de bal weg. Klungelig pakt Gędziorowski de bal. Keronen rent richting de bal. Gędziorowski onderschept slim de pass. Gędziorowski met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuavo FC 79%, Real Roi United 21%.
Nuavo FC - Real Roi United 0:4

51e minuut.
Perälehto rent richting de bal. Gędziorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędziorowski probeert naar een medespeler te passen. Palojärvi rent richting de bal. Palojärvi schiet op doel. Vauhkola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gędziorowski is nu in balbezit. Gędziorowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bailescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bailescu probeert naar een medespeler te passen. Jopek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vauhkola trapt de bal weg van het doel. Huumo kopt de bal weg. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto schiet op doel. Vauhkola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perälehto rent richting de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Kulonen rent richting de bal. Kulonen geeft een hoge lob. Rimpioja kopt de bal weg. Bailescu is nu in balbezit. Bailescu geeft een hoge lob. Vauhkola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Huumo probeert naar een medespeler te passen. Bajorek is nu in balbezit. Bajorek geeft de bal voor. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuavo FC - Real Roi United 0:5

65e minuut.
Bajorek passt de bal met de wreef. Jopek rent richting de bal. Jopek geeft de bal voor. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bajorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorek passt de bal zonder na te denken. Palojärvi speelt de bal door. Perälehto rent richting de bal. Perälehto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Perälehto heeft problemen om de bal te vangen. Ahde is nu in balbezit. Perälehto onderschept slim de pass. Perälehto schiet op doel. Vauhkola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuavo FC - Real Roi United 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuavo FC 78%, Real Roi United 22%.
Nuavo FC - Real Roi United 0:6