Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ángel de la muerte Architects
Stone Tactiek Suurpaalu
44% Balbezit 56%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 74
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 41.2
excellent Schieten good
adequate Passen adequate
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Dlamini is nu in balbezit. Dlamini passt de bal met de wreef. Znaczko rent richting de bal. Daar is Znaczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Znaczko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Inworp. Moreno met een snelle inworp. Teodorczyk is nu in balbezit. Teodorczyk schiet op doel. Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Architects 0:1

5e minuut.
Parnaíba probeert naar een medespeler te passen. Tuhkala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Architects 0:2

7e minuut.
Moreno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk passt de bal in één keer door. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ... Auvinen bokst de bal weg. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ... Auvinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Moreno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teodorczyk is nu in balbezit. Teodorczyk passt de bal zonder na te denken. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Berendei de bal. Berendei passt de bal met de wreef. Znaczko is nu in balbezit. Znaczko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Auvinen met een sublieme pass. Tuhkala heeft problemen om de bal te vangen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Auvinen trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moreno met een snelle inworp. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk draait met de bal, schiet en ... Auvinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Klungelig pakt Znaczko de bal. Znaczko kopt de bal weg. Mândruleanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Parnaíba de bal. Parnaíba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Parnaíba passt de bal met de wreef. Mândruleanu is nu in balbezit. Mândruleanu met een sublieme pass. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ... Auvinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Architects 0:3

19e minuut.
Dlamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dlamini passt de bal in één keer door. Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko rent richting de bal. Znaczko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Auvinen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tuhkala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Znaczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Znaczko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Varga probeert naar een medespeler te passen. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk met een sublieme pass. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Architects 0:4

22e minuut.
Kellokoski verovert de bal door een tackle van achteren. Kellokoski geeft een lange en hoge pass. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

25e minuut.
Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk passt de bal zonder na te denken. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel. Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Architects 0:5

27e minuut.
Moreno rent richting de bal. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap. Auvinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândruleanu met een sublieme pass. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Architects 0:6

30e minuut.
Moreno met een snelle inworp. Teodorczyk probeert naar een medespeler te passen. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap. Auvinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Architects 0:7

31e minuut.
Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Moreno met een sublieme pass. Mândruleanu probeert naar een medespeler te passen. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel. Auvinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Architects 0:8

33e minuut.
Moreno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Auvinen trapt de bal weg van het doel. Inworp. Moreno met de inworp. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Architects 0:9

35e minuut.
Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk probeert naar een medespeler te passen. Znaczko is nu in balbezit. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Soini probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Moreno met een snelle inworp. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk haalt uit met een fantastische trap. Auvinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moreno met een snelle inworp. Teodorczyk is nu in balbezit. Teodorczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Architects 0:10

38e minuut.
Moreno geeft een hoge lob. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko heeft problemen om de bal te vangen. Znaczko schiet op doel. Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mândruleanu rent richting de bal. Mândruleanu speelt de bal door. Znaczko rent richting de bal. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. Auvinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Architects 0:11

45e minuut.
Inworp. Moreno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk haalt uit met een fantastische trap. Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ángel de la muerte 94%, Architects 6%.
Ángel de la muerte - Architects 0:11

48e minuut.
Parnaíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnaíba met een sublieme pass. Klungelig pakt Teodorczyk de bal. Teodorczyk haalt uit met een fantastische trap. Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Architects 0:12

50e minuut.
Moreno met een snelle inworp. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk speelt de bal door. Varga heeft problemen om de bal te vangen. Varga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk passt de bal met de wreef. Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga haalt uit met een fantastische trap. Auvinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Architects 0:13

53e minuut.
Moreno met de inworp. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk met een sublieme pass. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Znaczko rent richting de bal. Znaczko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Architects 0:14

53e minuut.
Tuhkala speelt de bal door. Kopteff bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Daar is Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno passt de bal met de wreef. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Architects 0:15

57e minuut.
Moreno met de inworp. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk passt de bal zonder na te denken. Znaczko rent richting de bal. Znaczko haalt uit met een fantastische trap. Auvinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Teodorczyk heeft problemen om de bal te vangen. Teodorczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Znaczko de bal. Znaczko schiet op doel. Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moreno met een snelle inworp. Teodorczyk is nu in balbezit. Teodorczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Architects 0:16

60e minuut.
Berendei heeft problemen om de bal te vangen. Berendei met een sublieme pass. Znaczko rent richting de bal. Znaczko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kopteff passt de bal met de wreef. Moreno rent richting de bal. Moreno passt de bal met de wreef. Mândruleanu is nu in balbezit. Mândruleanu draait met de bal, schiet en ... Auvinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Auvinen met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moreno met een snelle inworp. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk schiet op doel. Auvinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Architects 0:17

64e minuut.
Moreno met een snelle inworp. Kopteff bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Teodorczyk zijn tegenspeler op de grond. Teodorczyk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
Parnaíba kan de bal niet met de borst controleren. Parnaíba speelt de bal door. Znaczko rent richting de bal. Znaczko draait met de bal, schiet en ... Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Moreno met een snelle inworp. Parnaíba met een sublieme pass. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ... Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Architects 0:18

69e minuut.
Auvinen speelt de bal door. Parnaíba is nu in balbezit. Klungelig pakt Znaczko de bal. Znaczko schiet op doel. Auvinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Architects 0:19

71e minuut.
Kujanpää speelt de bal door. Viskari rent richting de bal. Viskari geeft de bal voor. Klungelig pakt Znaczko de bal. Znaczko schiet op doel. Auvinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Architects 0:20

73e minuut.
Tervapuro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moreno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varga controleert de bal met de borst. Varga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moreno met de inworp. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Architects 0:21

75e minuut.
Damjanac is nu in balbezit. Damjanac passt de bal met de wreef. Znaczko rent richting de bal. Znaczko schiet op doel. Auvinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Architects 0:22

77e minuut.
Parnaíba met een sublieme pass. Mândruleanu rent richting de bal. Znaczko rent richting de bal. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. Auvinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ... Auvinen bokst de bal weg. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap. Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Auvinen trapt de bal weg. Inworp. Moreno met de inworp. Varga heeft problemen om de bal te vangen. Varga haalt uit met een fantastische trap. Auvinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Doeltrap. Auvinen met een harde bal richting middenveld. Varga is nu in balbezit. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. Moreno met een snelle inworp. Parnaíba speelt de bal door. Daar is Znaczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Znaczko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Varga is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mândruleanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Znaczko maakt een snoekduik en kopt de bal. Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Architects 0:23

84e minuut.
Damjanac rent richting de bal. Damjanac probeert naar een medespeler te passen. Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko rent richting de bal. Znaczko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Daar is Parnaíba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parnaíba speelt de bal door. Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga draait met de bal, schiet en ... Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Moreno kopt de bal weg. Kopteff bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Architects 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ángel de la muerte 94%, Architects 6%.
Ángel de la muerte - Architects 0:24