Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maciek i piotr Mystic Lizards
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Eräkorpi rent richting de bal. Paloviita onderschept slim de pass. Paloviita passt de bal in één keer door. Ulmala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
maciek i piotr - Mystic Lizards 0:1

3e minuut.
Paloviita bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloviita geeft een lange en hoge pass. Ulmala is nu in balbezit. Ulmala draait met de bal, schiet en ... Paloniemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nummi met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Paija de bal. Paloviita is nu in balbezit. Paloviita schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Sutinen met een sublieme pass. Rautapuro is nu in balbezit. Rautapuro geeft een lange en hoge pass. Nakkila is nu in balbezit. Nakkila draait met de bal, schiet en ... Pitkä kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Klungelig pakt Tiisala de bal. Rautapuro onderschept slim de pass. Rautapuro geeft een hoge lob. Nakkila heeft problemen om de bal te vangen. Nakkila draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Eräkorpi speelt de bal door. Väntti rent richting de bal. Väntti passt de bal in één keer door. Paloviita rent richting de bal. Paloviita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kurri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurri geeft de bal voor. Perälahti is nu in balbezit. Nakkila rent richting de bal. Nakkila draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Sutinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutinen met een sublieme pass. Paija is nu in balbezit. Nakkila verovert de bal door een tackle van achteren. Nakkila haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Paloviita probeert naar een medespeler te passen. Ulmala rent richting de bal. Nikolainen onderschept slim de pass. Paloviita onderschept slim de pass. Paloviita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maciek i piotr 50%, Mystic Lizards 50%.
maciek i piotr - Mystic Lizards 0:1

52e minuut.
Väntti bereikt de bal nog maar net als eerste. Väntti passt de bal in één keer door. Paloviita is nu in balbezit. Ulmala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Paloviita rent richting de bal. Paloviita probeert naar een medespeler te passen. Ulmala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maciek i piotr - Mystic Lizards 0:2

59e minuut.
Pirttiaho rent richting de bal. Paija verovert de bal door een tackle van achteren. Paija passt de bal met de wreef. Paloviita bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloviita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
maciek i piotr - Mystic Lizards 0:3

66e minuut.
Daar is Korpelainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takalo is nu in balbezit. Korpelainen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Takalo raakt geblesseerd tijdens het duel. Nakkila neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
maciek i piotr - Mystic Lizards 1:3

69e minuut.
Nikolainen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moisander met de inworp. Paloviita bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloviita geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Korpelainen is nu in balbezit. Nakkila onderschept slim de pass. Väntti speelt de bal door. Sutinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Eräkorpi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saloniemi komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Inworp. Takalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sutinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutinen geeft een hoge lob. Rautapuro geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maciek i piotr 42%, Mystic Lizards 58%.
maciek i piotr - Mystic Lizards 1:3