Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nilkkaralli Tuhon yököt
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Torikka verovert de bal door een tackle van achteren. Torikka passt de bal in één keer door. Vesalahti rent richting de bal. Vesalahti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hokkanen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nilkkaralli - Tuhon yököt 1:0

15e minuut.
Marku onderschept slim de pass. Daar is Marku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marku passt de bal in één keer door. Siiriäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Siiriäinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nilkkaralli - Tuhon yököt 1:1

17e minuut.
Outila rent richting de bal. Suojärvi rent richting de bal. Vesalahti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vesalahti naar de kleedkamers voor een vroege douche.

17e minuut.
Klungelig pakt Karjalainen de bal. Hyväri bereikt de bal nog maar net als eerste. Karjalainen begaat een overtreding. Karjalainen krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Rantakare passt de bal in één keer door. Torikka probeert de bal aan de voet te houden. Vuopio verovert de bal door een tackle van achteren. Vuopio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Siiriäinen is nu in balbezit. Siiriäinen geeft een lange en hoge pass. Mäkiharju rent richting de bal. Vuopio onderschept slim de pass. Vuopio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Outila probeert de bal met de borst te controleren. Uuskartano verovert de bal door een tackle van achteren. Mäkiharju verovert de bal door een tackle van achteren. Outila is nu in balbezit. Outila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nilkkaralli 52%, Tuhon yököt 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nilkkaralli - Tuhon yököt 1:1

51e minuut.
Torikka is nu in balbezit. Uuskartano rent richting de bal. Uuskartano geeft de bal voor. Suojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suojärvi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Marku met de inworp. Mäkiharju rent richting de bal. Mäkiharju passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marku zal de hoekschop nemen. Koskivirta bokst de bal weg. Koskivirta probeert naar een medespeler te passen. Skinnari is nu in balbezit. Marku tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marku krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Kuustonen rent richting de bal. Kuustonen geeft de bal voor. Torikka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuopio verovert de bal door een tackle van achteren. Vuopio schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mäkiharju rent richting de bal. Mäkiharju geeft de bal voor. Daar is Vuopio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suojärvi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Hyväri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karjalainen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Outila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Outila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nilkkaralli 44%, Tuhon yököt 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nilkkaralli - Tuhon yököt 1:1