Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Rovaniemi Mystic Lizards
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Tulijoki trapt de bal weg. Väntti kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hasunen. Hasunen krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Paija probeert naar een medespeler te passen. Komonen is nu in balbezit. Komonen met een sublieme pass. Vuorenalho is nu in balbezit. Vuorenalho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Rovaniemi - Mystic Lizards 1:0

32e minuut.
Tiisala geeft de bal voor. Paloviita rent richting de bal. Paloviita passt de bal met de wreef. Ulmala is nu in balbezit. Ulmala haalt uit met een fantastische trap. Tulijoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Korpelainen geeft de bal voor. Väntti bereikt de bal nog maar net als eerste. Väntti speelt de bal door. Ulmala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Rovaniemi 37%, Mystic Lizards 63%.
CSKA Rovaniemi - Mystic Lizards 1:0

55e minuut.
Väntti probeert naar een medespeler te passen. Kauko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moisander. Moisander krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Hasunen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vuorenalho de bal. Vuorenalho haalt uit met een fantastische trap. Simolin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Rovaniemi - Mystic Lizards 2:0

83e minuut.
Ulmala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloviita rent richting de bal. Ulmala is nu in balbezit. Ulmala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Rovaniemi - Mystic Lizards 2:1

83e minuut.
Vuorenalho probeert naar een medespeler te passen. Hasunen is nu in balbezit. Ulmala rent richting de bal. Ulmala draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kaitainen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Rovaniemi 47%, Mystic Lizards 53%.
CSKA Rovaniemi - Mystic Lizards 2:1