Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuhon yököt Walkiakosken Palloveikot
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Uuskartano geeft een hoge lob. Inworp. Saarisilta met een snelle inworp. Vähäkainu is nu in balbezit. Vähäkainu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kuustonen rent richting de bal. Kuustonen passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keltanen met een snelle inworp. Tiurala geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pinomäki speelt de bal door. Vähäkainu is nu in balbezit. Vähäkainu passt de bal met de wreef. Suojärvi is nu in balbezit. Suojärvi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuhon yököt 62%, Walkiakosken Palloveikot 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tuhon yököt - Walkiakosken Palloveikot 0:0

48e minuut.
Vihmala rent richting de bal. Vihmala draait met de bal, schiet en ... Rasilainen probeert de bal aan de voet te houden. Saarisilta is nu in balbezit. Saarisilta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ruususuo met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Pinomäki de bal. Vähäkainu is nu in balbezit. Vähäkainu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Vähäkainu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vähäkainu geeft een lange en hoge pass. Saarisilta is nu in balbezit. Saarisilta passt de bal in één keer door. Rasilainen heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saarisilta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vihmala maakt een snoekduik en kopt de bal. Ruususuo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuhon yököt - Walkiakosken Palloveikot 0:1

61e minuut.
Ruususuo probeert naar een medespeler te passen. Siiriäinen kopt de bal weg. Daar is Vähäkainu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vähäkainu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuhon yököt - Walkiakosken Palloveikot 0:2

82e minuut.
Nuorala met een sublieme pass. Suojärvi is nu in balbezit. Kajanne is nu in balbezit. Suojärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Suojärvi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Pinomäki onderschept slim de pass. Pinomäki geeft de bal voor. Hokkanen rent richting de bal. Vihmala verovert de bal door een tackle van achteren. Vihmala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuhon yököt 61%, Walkiakosken Palloveikot 39%.
Tuhon yököt - Walkiakosken Palloveikot 0:2