Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nilkkaralli FC Santanen
Normal Tactiek Taktiikka 1P
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 36
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
19.6 gemiddelde waardering 41.9
zwak Schieten goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Pyhälahti heeft problemen om de bal te vangen. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyhälahti maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pyhälahti naar de kleedkamers voor een vroege douche.

7e minuut.
Pajulahti probeert de bal aan de voet te houden. Outila bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajulahti rent richting de bal. Outila verovert de bal door een tackle van achteren. Outila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea geeft een hoge lob. Rondeau heeft problemen om de bal te vangen. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Ţugulea is nu in balbezit. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mälkönen begaat een overtreding. Mälkönen krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Pajulahti is nu in balbezit. Outila begaat een overtreding. Pajulahti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pyöli met een snel genomen vrije trap. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek haalt uit met een fantastische trap. Koskivirta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nilkkaralli - FC Santanen 0:1

24e minuut.
Ollinmäki passt de bal in één keer door. Daar is Rondeau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rondeau passt de bal in één keer door. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek schiet op doel. Paal!

25e minuut.
Rondeau passt de bal met de wreef. Revaj probeert de bal met de borst te controleren. Revaj geeft een lange en hoge pass. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mäkiharju is nu in balbezit. Ollinmäki verovert de bal door een tackle van achteren. Ollinmäki met een sublieme pass. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pyöli kopt de bal weg. Torikka heeft problemen om de bal te vangen. Rondeau met een sublieme pass. Sitek is nu in balbezit. Sitek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nilkkaralli - FC Santanen 0:2

36e minuut.
Sitek passt de bal zonder na te denken. Rondeau probeert naar een medespeler te passen. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nilkkaralli - FC Santanen 0:3

40e minuut.
Pyöli passt de bal zonder na te denken. Ollinmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollinmäki geeft een lange en hoge pass. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rondeau verovert de bal door een tackle van achteren. Rondeau speelt de bal door. Daar is Sitek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitek schiet op doel. Koskivirta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nilkkaralli - FC Santanen 0:4

43e minuut.
Vakkila geeft een hoge lob. Ollinmäki is nu in balbezit. Ollinmäki passt de bal zonder na te denken. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

45e minuut.
Pyöli rent richting de bal. Pyöli passt de bal zonder na te denken. Sitek heeft problemen om de bal te vangen. Sitek draait met de bal, schiet en ... Koskivirta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nilkkaralli - FC Santanen 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nilkkaralli 78%, FC Santanen 22%.
FC Nilkkaralli - FC Santanen 0:5

52e minuut.
Rondeau rent richting de bal. Vakkila bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondeau onderschept slim de pass. Rondeau schiet op doel. Koskivirta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nilkkaralli - FC Santanen 0:6

54e minuut.
Mälkönen met een snelle inworp. Ollinmäki rent richting de bal. Ollinmäki passt de bal met de wreef. Sitek is nu in balbezit. Sitek haalt uit met een fantastische trap. Koskivirta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea schiet op doel. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Pyöli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyöli met een sublieme pass. Daar is Sitek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nilkkaralli - FC Santanen 0:7

57e minuut.
Perttu met een sublieme pass. Ollinmäki rent richting de bal. Ollinmäki probeert naar een medespeler te passen. Sitek rent richting de bal. Sitek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pyöli kopt de bal weg. Rondeau rent richting de bal. Rondeau speelt de bal door. Sitek rent richting de bal. Sitek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Koskivirta trapt de bal weg van het doel. Ollinmäki controleert de bal met de borst. Ollinmäki passt de bal zonder na te denken. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rondeau passt de bal zonder na te denken. Daar is Ţugulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugulea speelt de bal door. Klungelig pakt Sitek de bal. Sitek haalt uit met een fantastische trap. Koskivirta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sitek is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Outila heeft problemen om de bal te vangen. Rondeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondeau geeft een lange en hoge pass. Sitek rent richting de bal. Sitek haalt uit met een fantastische trap. Koskivirta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sitek is nu in balbezit. Sitek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mälkönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyöli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyöli speelt de bal door. Sitek rent richting de bal. Sitek draait met de bal, schiet en ... Koskivirta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nilkkaralli - FC Santanen 0:8

78e minuut.
Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea passt de bal met de wreef. Sitek rent richting de bal. Sitek schiet op doel. Koskivirta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nilkkaralli - FC Santanen 0:9

83e minuut.
Rantakare geeft een hoge lob. Inworp. Pyöli met de inworp. Klungelig pakt Rondeau de bal. Rondeau geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rojas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ollinmäki de bal. Ollinmäki speelt de bal door. Sitek rent richting de bal. Sitek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Koskivirta trapt de bal weg van het doel. Pyöli heeft problemen om de bal te vangen. Rondeau probeert naar een medespeler te passen. Sitek rent richting de bal. Sitek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ollinmäki kopt de bal weg. Rondeau heeft problemen om de bal te vangen. Torikka begaat een overtreding. Torikka krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Ollinmäki speelt de bal door. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sitek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitek schiet op doel. Koskivirta bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nilkkaralli 69%, FC Santanen 31%.
FC Nilkkaralli - FC Santanen 0:9