Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Rovaniemi maciek i piotr
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Sutinen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lindvall komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Lindvall passt de bal met de wreef. Nakkila rent richting de bal. Lamminmäki rent richting de bal. Nakkila onderschept slim de pass. Nakkila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rautapuro met een snelle inworp. Pirttiaho speelt de bal door. Nakkila rent richting de bal. Nakkila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lindvall heeft problemen om de bal te vangen. Lindvall passt de bal in één keer door. Nakkila bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakkila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Rovaniemi - maciek i piotr 0:1

27e minuut.
Pirttiaho passt de bal in één keer door. Eräkorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eräkorpi passt de bal in één keer door. Vuorenalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorenalho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Teerinen verovert de bal door een tackle van achteren. Teerinen passt de bal zonder na te denken. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen haalt uit met een fantastische trap. Paloniemi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSKA Rovaniemi - maciek i piotr 1:1

31e minuut.
Komonen passt de bal met de wreef. Hasunen is nu in balbezit. Kurri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen verovert de bal door een tackle van achteren. Hasunen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Rovaniemi - maciek i piotr 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Rovaniemi 50%, maciek i piotr 50%.
CSKA Rovaniemi - maciek i piotr 2:1

50e minuut.
Teerinen rent richting de bal. Lindvall verovert de bal door een tackle van achteren. Lindvall passt de bal zonder na te denken. Nakkila bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakkila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Kauko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Takalo met de inworp. Lindvall is nu in balbezit. Lindvall haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Nummi passt de bal met de wreef. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eräkorpi. Eräkorpi krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Komonen geeft een lange en hoge pass. Hasunen heeft problemen om de bal te vangen. Hasunen passt de bal in één keer door. Vuorenalho is nu in balbezit. Vuorenalho haalt uit met een fantastische trap. Paloniemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nikolainen heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pirttiaho met een sublieme pass. Hasunen is nu in balbezit. Eräkorpi begaat een overtreding. Eräkorpi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Teerinen kan de bal niet met de borst controleren. Rautapuro verovert de bal door een tackle van achteren. Rautapuro passt de bal met de wreef. Nakkila rent richting de bal. Nakkila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Komonen geeft de bal voor. Kurri is nu in balbezit. Met opzet legt Kariluoto zijn tegenspeler op de grond. Kariluoto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Rovaniemi 47%, maciek i piotr 53%.
CSKA Rovaniemi - maciek i piotr 2:1