Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Santanen Mystic Lizards
Taktiikka 1P Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten average
good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


18e minuut.
Rantaheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantaheimo passt de bal met de wreef. Viitaharju is nu in balbezit. Viitaharju schiet op doel. Perälahti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pitkä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Pitkä met een harde bal richting middenveld. Ollinmäki kopt de bal weg. Rantaheimo is nu in balbezit. Rantaheimo geeft een hoge lob. Viitaharju maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Santanen 25%, Mystic Lizards 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Santanen - Mystic Lizards 0:0

56e minuut.
Rantaheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantaheimo passt de bal zonder na te denken. Daar is Özenir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özenir geeft een lange en hoge pass. Simolin kopt de bal weg. Pitkä bokst de bal weg.

57e minuut.
Paloviita rent richting de bal. Paloviita speelt de bal door. Väntti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollinmäki verovert de bal door een tackle van achteren. Ollinmäki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pyöli met een sublieme pass. Klungelig pakt Ollinmäki de bal. Ollinmäki probeert naar een medespeler te passen. Viitaharju bereikt de bal nog maar net als eerste. Viitaharju haalt uit met een fantastische trap. Paal!

70e minuut.
Paija rent richting de bal. Paija speelt de bal door. Vihriälä probeert naar een medespeler te passen. Viitaharju is nu in balbezit. Viitaharju schiet op doel. Pitkä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Özenir is nu in balbezit. Özenir schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Simolin heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Vihriälä passt de bal in één keer door. Ollinmäki is nu in balbezit. Ollinmäki passt de bal in één keer door. Viitaharju bereikt de bal nog maar net als eerste. Viitaharju haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Rantaheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantaheimo passt de bal zonder na te denken. Viitaharju bereikt de bal nog maar net als eerste. Viitaharju haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Perälahti de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Santanen 13%, Mystic Lizards 87%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Santanen - Mystic Lizards 0:0