Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maciek i piotr Tuhon yököt
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Eräkorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eräkorpi passt de bal zonder na te denken. Kuustonen geeft een lange en hoge pass. Rautapuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rautapuro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. Takalo met een snelle inworp. Nuorala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutinen onderschept slim de pass. Sutinen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pirttiaho onderschept slim de pass. Pirttiaho geeft een hoge lob. Rasilainen heeft problemen om de bal te vangen. Nakkila is nu in balbezit. Nakkila draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Hyväri geeft een hoge lob. Vuopio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuopio passt de bal met de wreef. Suojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suojärvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maciek i piotr - Tuhon yököt 0:1

45e minuut.
Marku met de inworp. Vuopio is nu in balbezit. Vuopio passt de bal in één keer door. Suojärvi is nu in balbezit. Suojärvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
maciek i piotr - Tuhon yököt 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maciek i piotr 45%, Tuhon yököt 55%.
maciek i piotr - Tuhon yököt 0:2

55e minuut.
Sutinen passt de bal zonder na te denken. Takalo rent richting de bal. Takalo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nakkila de bal. Nakkila haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
maciek i piotr - Tuhon yököt 1:2

81e minuut.
Pirttiaho rent richting de bal. Pirttiaho speelt de bal door. Rasilainen is nu in balbezit. Nakkila verovert de bal door een tackle van achteren. Nakkila haalt uit met een fantastische trap. Ruususuo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rautapuro neemt de hoekschop. Hokkanen kopt de bal weg. Ruususuo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maciek i piotr 46%, Tuhon yököt 54%.
maciek i piotr - Tuhon yököt 1:2