Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Rovaniemi Walkiakosken Palloveikot
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 22.1
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Vähäkainu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vähäkainu heeft problemen om de bal te vangen. Vihmala rent richting de bal. Vähäkainu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vähäkainu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Rovaniemi - Walkiakosken Palloveikot 0:1

33e minuut.
Komonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vähäkainu verovert de bal door een tackle van achteren. Vähäkainu passt de bal met de wreef. Vihmala bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihmala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Suvela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvela speelt de bal door. Vuorenalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorenalho haalt uit met een fantastische trap. Mandelin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSKA Rovaniemi - Walkiakosken Palloveikot 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Rovaniemi 50%, Walkiakosken Palloveikot 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSKA Rovaniemi - Walkiakosken Palloveikot 1:1

57e minuut.
Teerinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinomäki speelt de bal door. Ruohoniemi heeft problemen om de bal te vangen. Saarisilta bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarisilta geeft de bal voor. Tulijoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Lind geeft de bal voor. Inworp. Suvela met een snelle inworp. Hasunen met een sublieme pass. Komonen geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Tiurala kopt de bal weg. Klungelig pakt Vähäkainu de bal. Teerinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vähäkainu verovert de bal door een tackle van achteren. Vähäkainu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Hasunen passt de bal zonder na te denken. Vihmala is nu in balbezit. Komonen begaat een overtreding. Komonen krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Kauko geeft de bal voor. Inworp. Tiurala met een snelle inworp. Vähäkainu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vähäkainu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vihmala rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Rovaniemi - Walkiakosken Palloveikot 1:2

87e minuut.
Lind geeft een hoge lob. Kariluoto kopt de bal weg. Hasunen rent richting de bal. Vuorenalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorenalho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Rovaniemi 58%, Walkiakosken Palloveikot 42%.
CSKA Rovaniemi - Walkiakosken Palloveikot 1:2