Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mystic Lizards Tuhon yököt
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Uustalo verovert de bal door een tackle van achteren. Uustalo geeft de bal voor. Siiriäinen kopt de bal weg. Suojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suojärvi haalt uit met een fantastische trap. Pitkä kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Nuorala heeft problemen om de bal te vangen. Ulmala bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuorala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nuorala krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Inworp. Moisander zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nuorala verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Pohjankyrö de bal. Pohjankyrö schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystic Lizards - Tuhon yököt 1:0

29e minuut.
Ruususuo trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sokuri met de inworp. Pohjankyrö bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjankyrö haalt uit met een fantastische trap. Ruususuo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Väntti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuopio verovert de bal door een tackle van achteren. Vuopio probeert naar een medespeler te passen. Suojärvi is nu in balbezit. Suojärvi haalt uit met een fantastische trap. Pitkä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Simolin heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Vuopio geeft de bal voor. Uustalo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nuorala speelt de bal door. Vuopio rent richting de bal. Vuopio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Väntti probeert naar een medespeler te passen. Moisander heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuustonen. Moisander raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Väntti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystic Lizards 48%, Tuhon yököt 52%.
Mystic Lizards - Tuhon yököt 1:0

50e minuut.
Uuskartano is nu in balbezit. Paija verovert de bal door een tackle van achteren. Paija met een sublieme pass. Ulmala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Hyväri geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sokuri met een snelle inworp. Pohjankyrö bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjankyrö geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Nuorala verovert de bal door een tackle van achteren. Nuorala speelt de bal door. Vuopio heeft problemen om de bal te vangen. Nuorala rent richting de bal. Nuorala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mystic Lizards - Tuhon yököt 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystic Lizards 52%, Tuhon yököt 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mystic Lizards - Tuhon yököt 1:1