Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nilkkaralli CSKA Rovaniemi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mäkiharju met een snelle inworp. Skinnari rent richting de bal. Skinnari geeft de bal voor. Vesalahti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nilkkaralli - CSKA Rovaniemi 1:0

21e minuut.
Mälkönen met een snelle inworp. Daar is Mäkiharju, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäkiharju speelt de bal door. Vesalahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesalahti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Inworp. Karjalainen met de inworp. Klungelig pakt Outila de bal. Torikka rent richting de bal. Torikka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Outila is nu in balbezit. Teerinen onderschept slim de pass. Teerinen passt de bal in één keer door. Suvela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvela geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hasunen kopt de bal weg. Vesalahti rent richting de bal. Lamminmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Outila verovert de bal door een tackle van achteren. Outila draait met de bal, schiet en ... Tulijoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nilkkaralli 42%, CSKA Rovaniemi 58%.
FC Nilkkaralli - CSKA Rovaniemi 1:0

54e minuut.
Skinnari met een snelle inworp. Daar is Outila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäkiharju rent richting de bal. Outila bereikt de bal nog maar net als eerste. Outila haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nilkkaralli - CSKA Rovaniemi 2:0

61e minuut.
Mäkiharju bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkiharju geeft de bal voor. Kaitainen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vesalahti de bal. Vesalahti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Tulijoki met een harde bal richting middenveld. Teerinen kopt de bal weg. Daar is Hasunen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Komonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkiharju verovert de bal door een tackle van achteren. Mäkiharju met een sublieme pass. Vesalahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesalahti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Outila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teerinen is nu in balbezit. Outila verovert de bal door een tackle van achteren. Outila haalt uit met een fantastische trap. Tulijoki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nilkkaralli - CSKA Rovaniemi 3:0

77e minuut.
Komonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Outila verovert de bal door een tackle van achteren. Outila probeert naar een medespeler te passen. Vesalahti rent richting de bal. Vesalahti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nilkkaralli - CSKA Rovaniemi 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nilkkaralli 36%, CSKA Rovaniemi 64%.
FC Nilkkaralli - CSKA Rovaniemi 4:0