Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maciek i piotr FC Nilkkaralli
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Rautapuro met een sublieme pass. Sutinen is nu in balbezit. Sutinen met een sublieme pass. Nakkila bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakkila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maciek i piotr - FC Nilkkaralli 1:0

42e minuut.
Vesalahti passt de bal in één keer door. Skinnari probeert de bal aan de voet te houden. Nikolainen is nu in balbezit. Vesalahti verovert de bal door een tackle van achteren. Vesalahti draait met de bal, schiet en ... Paloniemi bokst de bal weg.

44e minuut.
Eräkorpi speelt de bal door. Rantakare is nu in balbezit. Takalo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Takalo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maciek i piotr 41%, FC Nilkkaralli 59%.
maciek i piotr - FC Nilkkaralli 1:0

52e minuut.
Karjalainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurri onderschept slim de pass. Kurri passt de bal in één keer door. Takalo is nu in balbezit. Takalo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pirttiaho is nu in balbezit. Outila verovert de bal door een tackle van achteren. Outila probeert naar een medespeler te passen. Vesalahti heeft problemen om de bal te vangen. Vesalahti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Nummivuori met een sublieme pass. Rautapuro rent richting de bal. Rautapuro speelt de bal door. Nakkila rent richting de bal. Nakkila draait met de bal, schiet en ... Koskivirta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Nummivuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Skinnari verovert de bal door een tackle van achteren. Skinnari met een sublieme pass. Vesalahti rent richting de bal. Vesalahti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Takalo rent richting de bal. Rantakare is nu in balbezit. Rantakare geeft een lange en hoge pass. Vesalahti rent richting de bal. Vesalahti draait met de bal, schiet en ... Paloniemi bokst de bal weg.

88e minuut.
Pyhälahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutinen passt de bal met de wreef. Nakkila bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakkila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maciek i piotr 46%, FC Nilkkaralli 54%.
maciek i piotr - FC Nilkkaralli 1:0