Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Rovaniemi FC Santanen
Normal Tactiek Taktiikka 1P
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 43.7
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
hopeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Tulijoki probeert naar een medespeler te passen. Rondeau geeft een lange en hoge pass. Özenir kan de bal niet met de borst controleren. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kaitainen trapt de bal weg van het doel. Özenir kopt de bal weg. Daar is Teerinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ollinmäki geeft een lange en hoge pass. Ţugulea springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rondeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondeau passt de bal in één keer door. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea draait met de bal, schiet en ... Lamminmäki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Kaitainen geeft een lange en hoge pass. Ollinmäki probeert de bal met de borst te controleren. Ollinmäki passt de bal zonder na te denken. Rondeau is nu in balbezit. Rondeau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Rovaniemi - FC Santanen 0:1

15e minuut.
Ollinmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollinmäki geeft een hoge lob. Rondeau is nu in balbezit. Rondeau haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Rondeau met een sublieme pass. Ollinmäki heeft problemen om de bal te vangen. Ollinmäki geeft een lange en hoge pass. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pyöli rent richting de bal. Pyöli met een sublieme pass. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap. Tulijoki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kaitainen trapt de bal weg van het doel. Ollinmäki kopt de bal weg. Daar is Lamminmäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ţugulea probeert de bal aan de voet te houden. Ollinmäki geeft een lange en hoge pass. Rondeau probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ţugulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugulea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tulijoki probeert naar een medespeler te passen. Pyöli kopt de bal weg. Daar is Kaitainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugulea onderschept slim de pass. Ţugulea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Komonen rent richting de bal. Rondeau onderschept slim de pass. Rondeau passt de bal in één keer door. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea schiet op doel. Tulijoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Rovaniemi - FC Santanen 0:2

36e minuut.
Ollinmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollinmäki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Komonen de bal. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Rovaniemi - FC Santanen 0:3

38e minuut.
Rondeau geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Teerinen de bal. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lamminmäki de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Rovaniemi - FC Santanen 0:4

43e minuut.
Ollinmäki is nu in balbezit. Teerinen is nu in balbezit. Ollinmäki onderschept slim de pass. Özenir is nu in balbezit. Özenir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Ţugulea passt de bal in één keer door. Rondeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondeau passt de bal met de wreef. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Rovaniemi 79%, FC Santanen 21%.
CSKA Rovaniemi - FC Santanen 0:4

48e minuut.
Ollinmäki is nu in balbezit. Ollinmäki probeert naar een medespeler te passen. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Pyöli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyöli geeft een lange en hoge pass. Ruohoniemi is nu in balbezit. Ollinmäki onderschept slim de pass. Ollinmäki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Rovaniemi - FC Santanen 0:5

52e minuut.
Rondeau met een sublieme pass. Ollinmäki geeft een hoge lob. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea schiet op doel. Lamminmäki probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Rojas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ţugulea de bal. Lamminmäki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ţugulea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ţugulea kan niet meer verder spelen. Sitek komt het veld opgelopen. Pyöli wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Rovaniemi - FC Santanen 0:6

58e minuut.
Özenir met de inworp. Ollinmäki geeft de bal voor. Kauko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauko geeft een hoge lob. Ollinmäki kopt de bal weg. Tulijoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Sitek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyöli is nu in balbezit. Pyöli passt de bal met de wreef. Daar is Sitek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Rovaniemi - FC Santanen 0:7

63e minuut.
Sitek kopt de bal weg. Ollinmäki heeft problemen om de bal te vangen. Sitek rent richting de bal. Sitek schiet op doel. Tulijoki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Rovaniemi - FC Santanen 0:8

70e minuut.
Ollinmäki geeft de bal voor. Daar is Sitek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaitainen speelt de bal door. Sitek is nu in balbezit. Sitek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ollinmäki passt de bal met de wreef. Kaitainen probeert naar een medespeler te passen. Pyöli probeert naar een medespeler te passen. Rondeau probeert de bal met de borst te controleren. Pyöli geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Rovaniemi - FC Santanen 0:9

82e minuut.
Suvela met de inworp. Teerinen rent richting de bal. Teerinen probeert naar een medespeler te passen. Sitek is nu in balbezit. Sitek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rondeau geeft de bal voor. Lamminmäki heeft problemen om de bal te vangen. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek haalt uit met een fantastische trap. Tulijoki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Rovaniemi - FC Santanen 0:10

88e minuut.
Kauko geeft de bal voor. Inworp. Rondeau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pyöli heeft problemen om de bal te vangen. Pyöli passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Rovaniemi 76%, FC Santanen 24%.
CSKA Rovaniemi - FC Santanen 0:10