Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nilkkaralli Mystic Lizards
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Simolin geeft de bal voor. Sokuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokuri probeert naar een medespeler te passen. Paloviita is nu in balbezit. Paloviita draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koskivirta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sokuri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Na een snelle pass probeert Vakkila de bal onder controle te krijgen. Ulmala is nu in balbezit. Ulmala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nilkkaralli - Mystic Lizards 0:1

4e minuut.
Väntti passt de bal in één keer door. Tiisala rent richting de bal. Tiisala probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vesalahti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vesalahti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Rantakare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torikka is nu in balbezit. Paloviita schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paloviita krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Mälkönen rent richting de bal. Mälkönen geeft een hoge lob. Vesalahti rent richting de bal. Vesalahti draait met de bal, schiet en ... Pitkä maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Skinnari passt de bal met de wreef. Vesalahti probeert de bal aan de voet te houden. Outila rent richting de bal. Vesalahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesalahti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Skinnari onderschept slim de pass. Skinnari speelt de bal door. Outila heeft problemen om de bal te vangen. Skinnari is nu in balbezit. Skinnari geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nilkkaralli 45%, Mystic Lizards 55%.
FC Nilkkaralli - Mystic Lizards 0:1

50e minuut.
Korpelainen geeft een lange en hoge pass. Mäkiharju heeft problemen om de bal te vangen. Korpelainen speelt de bal door. Paloviita rent richting de bal. Paloviita schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nilkkaralli - Mystic Lizards 0:2

53e minuut.
Paloviita passt de bal zonder na te denken. Ulmala rent richting de bal. Mäkiharju legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ulmala raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Paloviita neemt zijn aanloop. Koskivirta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nilkkaralli - Mystic Lizards 0:3

62e minuut.
Karjalainen is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tiisala met de inworp. Moisander is nu in balbezit. Moisander geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Väntti rent richting de bal. Väntti passt de bal zonder na te denken. Perälahti heeft problemen om de bal te vangen. Outila onderschept slim de pass. Outila haalt uit met een fantastische trap. Pitkä kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Mälkönen is nu in balbezit. Sokuri onderschept slim de pass. Sokuri met een sublieme pass. Ulmala rent richting de bal. Ulmala haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Pyhälahti geeft een hoge lob. Korpelainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpelainen geeft een lange en hoge pass. Ulmala rent richting de bal. Ulmala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nilkkaralli 48%, Mystic Lizards 52%.
FC Nilkkaralli - Mystic Lizards 0:3