Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walkiakosken Palloveikot maciek i piotr
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 19
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Pinomäki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salonharju komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Tiurala verovert de bal door een tackle van achteren. Tiurala passt de bal met de wreef. Vihmala rent richting de bal. Vihmala haalt uit met een fantastische trap. Nummi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Walkiakosken Palloveikot - maciek i piotr 1:0

22e minuut.
Saarisilta bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarisilta passt de bal zonder na te denken. Vihmala rent richting de bal. Vähäkainu is nu in balbezit. Vähäkainu haalt uit met een fantastische trap. Paloniemi bokst de bal weg.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keltanen met de inworp. Kananen is nu in balbezit. Sutinen is nu in balbezit. Sutinen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Eräkorpi is nu in balbezit. Vähäkainu onderschept slim de pass. Pirttiaho is nu in balbezit. Vähäkainu verovert de bal door een tackle van achteren. Vähäkainu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walkiakosken Palloveikot 54%, maciek i piotr 46%.
Walkiakosken Palloveikot - maciek i piotr 1:0

46e minuut.
Kananen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kananen geeft een hoge lob. Nummivuori is nu in balbezit. Vihmala onderschept slim de pass. Vihmala schiet op doel. Paloniemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tiurala zal de hoekschop nemen. Eräkorpi heeft problemen om de bal te vangen. Vihmala is nu in balbezit. Vihmala draait met de bal, schiet en ... Paloniemi bokst de bal weg.

51e minuut.
Salonharju verovert de bal door een tackle van achteren. Salonharju passt de bal met de wreef. Vihmala rent richting de bal. Vähäkainu rent richting de bal. Vähäkainu schiet op doel. Paal!

53e minuut.
Daar is Vähäkainu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eräkorpi rent richting de bal. Vähäkainu begaat een overtreding. Vähäkainu krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Daar is Vihmala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vähäkainu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihmala bereikt de bal nog maar net als eerste. Vähäkainu rent richting de bal. Vähäkainu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Nikolainen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tiurala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vähäkainu rent richting de bal. Vähäkainu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Nakkila bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakkila draait met de bal, schiet en ... Saloniemi is nu in balbezit. Saloniemi haalt uit met een fantastische trap. Keltanen kopt de bal weg. Mandelin bokst de bal weg. Nakkila bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakkila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Walkiakosken Palloveikot - maciek i piotr 1:1

80e minuut.
Vähäkainu probeert naar een medespeler te passen. Vihmala rent richting de bal. Vihmala haalt uit met een fantastische trap. Nikolainen probeert de bal aan de voet te houden. Paloniemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Walkiakosken Palloveikot - maciek i piotr 2:1

81e minuut.
Salonharju met een sublieme pass. Saarisilta is nu in balbezit. Saarisilta passt de bal zonder na te denken. Vihmala bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihmala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Walkiakosken Palloveikot - maciek i piotr 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walkiakosken Palloveikot 50%, maciek i piotr 50%.
Walkiakosken Palloveikot - maciek i piotr 3:1