Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maciek i piotr Walkiakosken Palloveikot
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 22.2
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Saarisilta met de inworp. Vähäkainu is nu in balbezit. Vähäkainu passt de bal zonder na te denken. Vihmala is nu in balbezit. Vihmala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Pinomäki geeft de bal voor. Inworp. Takalo met een snelle inworp. Sutinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutinen geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Eräkorpi is nu in balbezit. Vähäkainu onderschept slim de pass. Vähäkainu speelt de bal door. Vihmala is nu in balbezit. Vihmala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maciek i piotr - Walkiakosken Palloveikot 0:1

22e minuut.
Nikolainen rent richting de bal. Nikolainen geeft de bal voor. Inworp. Tiurala met de inworp. Vähäkainu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Sutinen de bal. Vähäkainu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vähäkainu passt de bal met de wreef. Vihmala is nu in balbezit. Vihmala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kurri geeft de bal voor. Inworp. Saarisilta met een snelle inworp. Vähäkainu rent richting de bal. Vähäkainu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Pirttiaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vähäkainu is nu in balbezit. Pirttiaho rent richting de bal. Vähäkainu verovert de bal door een tackle van achteren. Vähäkainu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maciek i piotr - Walkiakosken Palloveikot 0:2

44e minuut.
Vihmala is nu in balbezit. Vähäkainu is nu in balbezit. Vähäkainu passt de bal zonder na te denken. Pinomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinomäki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maciek i piotr 71%, Walkiakosken Palloveikot 29%.
maciek i piotr - Walkiakosken Palloveikot 0:2

52e minuut.
Kananen rent richting de bal. Kananen speelt de bal door. Eräkorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihmala bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihmala draait met de bal, schiet en ... Paloniemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Vihmala bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihmala passt de bal met de wreef. Eräkorpi rent richting de bal. Vähäkainu onderschept slim de pass. Vähäkainu draait met de bal, schiet en ... Paloniemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vihmala is nu in balbezit. Vihmala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maciek i piotr - Walkiakosken Palloveikot 0:3

56e minuut.
Takalo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saloniemi komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Vähäkainu geeft een hoge lob. Saarisilta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurri begaat een overtreding. Saarisilta roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Saarisilta kan niet meer verder spelen. Salonharju komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Mandelin met een harde bal richting middenveld. Kananen kopt de bal weg. Nummi probeert de bal met de borst te controleren. Vähäkainu is nu in balbezit. Vähäkainu haalt uit met een fantastische trap. Paloniemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
maciek i piotr - Walkiakosken Palloveikot 0:4

69e minuut.
Mandelin met een harde bal richting middenveld. Kananen kopt de bal weg. Daar is Eräkorpi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vähäkainu rent richting de bal. Vähäkainu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ahvo geeft de bal voor. Inworp. Rautapuro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sutinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutinen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maciek i piotr 60%, Walkiakosken Palloveikot 40%.
maciek i piotr - Walkiakosken Palloveikot 0:4