Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aamustondiksenvatkaajat Nokian Ponnistus
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Peräkorpi met een sublieme pass. Sulomaa is nu in balbezit. Saarlinna verovert de bal door een tackle van achteren. Saarlinna draait met de bal, schiet en ... Äijäläinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aamustondiksenvatkaajat - Nokian Ponnistus 1:0

6e minuut.
Inworp. Arvila met de inworp. Saarenmaa is nu in balbezit. Fränti met een sublieme pass. Peräkorpi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Peräkorpi verovert de bal door een tackle van achteren. Peräkorpi speelt de bal door. Posti is nu in balbezit. Saarlinna rent richting de bal. Saarlinna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pykäläinen is nu in balbezit. Kiviaho is nu in balbezit. Kiviaho geeft een lange en hoge pass. Järvelin is nu in balbezit. Järvelin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aamustondiksenvatkaajat - Nokian Ponnistus 1:1

20e minuut.
Järvelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Eronen rent richting de bal. Järvelin rent richting de bal. Järvelin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Salmenperä de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Fränti geeft een hoge lob. Salmenperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmenperä passt de bal in één keer door. Nyrhinen is nu in balbezit. Nyrhinen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Eronen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arajärvi met de inworp. Nyrhinen rent richting de bal. Nyrhinen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Koppinen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peräkorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräkorpi probeert naar een medespeler te passen. Saarlinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarlinna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aamustondiksenvatkaajat 50%, Nokian Ponnistus 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aamustondiksenvatkaajat - Nokian Ponnistus 1:1

54e minuut.
Saarlinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Posti is nu in balbezit. Posti passt de bal in één keer door. Saarlinna is nu in balbezit. Saarlinna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mäkivainio speelt de bal door. Fränti is nu in balbezit. Posti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fränti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fränti kan niet meer verder spelen. Ruohomäki komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Arvila met een sublieme pass. Daar is Piiparinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piiparinen probeert naar een medespeler te passen. Järvelin rent richting de bal. Järvelin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pykäläinen met een snelle inworp. Klungelig pakt Posti de bal. Ruohomäki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Peräkorpi de bal. Peräkorpi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aamustondiksenvatkaajat - Nokian Ponnistus 2:1

85e minuut.
Ruohomäki rent richting de bal. Ruohomäki geeft de bal voor. Salmenperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvelin onderschept slim de pass. Järvelin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Järvelin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kiviaho passt de bal in één keer door. Peräkorpi heeft problemen om de bal te vangen. Peräkorpi passt de bal in één keer door. Järvelin is nu in balbezit. Järvelin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aamustondiksenvatkaajat 53%, Nokian Ponnistus 47%.
Aamustondiksenvatkaajat - Nokian Ponnistus 2:1