Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aamustondiksenvatkaajat LBTeam
Normal Tactiek eläke
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
3 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 39.9
matig Schieten formidabel
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Arvila bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson onderschept slim de pass. Johansson speelt de bal door. Kalliomäki is nu in balbezit. Kalliomäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aamustondiksenvatkaajat - LBTeam 0:1

3e minuut.
Kohtamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohtamäki passt de bal met de wreef. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson haalt uit met een fantastische trap. Eronen probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aamustondiksenvatkaajat - LBTeam 0:2

5e minuut.
Rucki geeft de bal voor. Johansson heeft problemen om de bal te vangen. Kalliomäki is nu in balbezit. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson haalt uit met een fantastische trap. Kekäläinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Daar is Ala-Poikela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rucki is nu in balbezit. Rucki passt de bal met de wreef. Kalliomäki rent richting de bal. Kalliomäki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kohtamäki geeft de bal voor. Klungelig pakt Johansson de bal. Rucki is nu in balbezit. Rucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aamustondiksenvatkaajat - LBTeam 0:3

17e minuut.
Klungelig pakt Kalliomäki de bal. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson met een sublieme pass. Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Muradyan kopt de bal weg. Daar is Rucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rucki speelt de bal door. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson schiet op doel. Kekäläinen bokst de bal weg. Salmenperä is nu in balbezit. Salmenperä geeft een hoge lob. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Zeković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misiurek is nu in balbezit. Misiurek met een sublieme pass. Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Höök passt de bal zonder na te denken. Kohtamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohtamäki probeert naar een medespeler te passen. Johansson is nu in balbezit. Johansson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Burkhardt kopt de bal weg. Daar is Posti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kohtamäki geeft een lange en hoge pass. Rucki rent richting de bal. Rucki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kalliomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalliomäki passt de bal zonder na te denken. Johansson rent richting de bal. Johansson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aamustondiksenvatkaajat - LBTeam 0:4

44e minuut.
Peräkorpi is nu in balbezit. Rucki onderschept slim de pass. Rucki passt de bal in één keer door. Johansson is nu in balbezit. Johansson draait met de bal, schiet en ... Kekäläinen bokst de bal weg. Kalliomäki rent richting de bal. Kalliomäki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aamustondiksenvatkaajat - LBTeam 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aamustondiksenvatkaajat 84%, LBTeam 16%.
Aamustondiksenvatkaajat - LBTeam 0:5

47e minuut.
Rucki is nu in balbezit. Rucki passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Kalliomäki de bal onder controle te krijgen. Johansson rent richting de bal. Johansson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kohtamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohtamäki geeft een hoge lob. Rucki probeert de bal aan de voet te houden. Kalliomäki is nu in balbezit. Kalliomäki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Muradyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kalliomäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rucki is nu in balbezit. Rucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aamustondiksenvatkaajat - LBTeam 0:6

66e minuut.
Eronen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Burkhardt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kohtamäki de bal. Kohtamäki geeft een hoge lob. Kekäläinen bokst de bal weg.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burkhardt met de inworp. Kohtamäki probeert naar een medespeler te passen. Rucki rent richting de bal. Rucki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aamustondiksenvatkaajat 79%, LBTeam 21%.
Aamustondiksenvatkaajat - LBTeam 0:6