Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LBTeam Aamustondiksenvatkaajat
eläke Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 21.5
uitmuntend Schieten matig
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Burkhardt geeft een lange en hoge pass. Rucki heeft problemen om de bal te vangen. Koppinen is nu in balbezit. Höök verovert de bal door een tackle van achteren. Höök geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Lepola heeft problemen om de bal te vangen. Rucki rent richting de bal. Härkälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki verovert de bal door een tackle van achteren. Rucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Aamustondiksenvatkaajat 1:0

6e minuut.
Johansson speelt de bal door. Klungelig pakt Höök de bal. Höök geeft een hoge lob. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Höök met een snelle inworp. Kalliomäki probeert naar een medespeler te passen. Rucki rent richting de bal. Rucki haalt uit met een fantastische trap. Kekäläinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Aamustondiksenvatkaajat 2:0

12e minuut.
Koppinen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Höök met een snelle inworp. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera geeft de bal voor. Paal!

17e minuut.
Salmenperä kan de bal niet met de borst controleren. Johansson is nu in balbezit. Johansson geeft een hoge lob. Kalliomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalliomäki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Saarenmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalliomäki onderschept slim de pass. Kalliomäki probeert naar een medespeler te passen. Johansson is nu in balbezit. Johansson draait met de bal, schiet en ... Kekäläinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Vera met een sublieme pass. Höök met een sublieme pass. Lepola heeft problemen om de bal te vangen. Lepola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Aamustondiksenvatkaajat 3:0

28e minuut.
Johansson met een sublieme pass. Lepola heeft problemen om de bal te vangen. Lepola met een sublieme pass. Rucki rent richting de bal. Rucki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Höök is nu in balbezit. Höök geeft een lange en hoge pass. Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Aamustondiksenvatkaajat 4:0

34e minuut.
Vera verovert de bal door een tackle van achteren. Vera speelt de bal door. Kalliomäki speelt de bal door. Lepola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepola draait met de bal, schiet en ... Kekäläinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Aamustondiksenvatkaajat 5:0

37e minuut.
Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök passt de bal met de wreef. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepola is nu in balbezit. Lepola draait met de bal, schiet en ... Kekäläinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Rucki passt de bal zonder na te denken. Lepola is nu in balbezit. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Aamustondiksenvatkaajat 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LBTeam 30%, Aamustondiksenvatkaajat 70%.
LBTeam - Aamustondiksenvatkaajat 6:0

46e minuut.
Härkälä is nu in balbezit. Härkälä passt de bal in één keer door. Höök rent richting de bal. Höök geeft een hoge lob. Lepola maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Aamustondiksenvatkaajat 7:0

54e minuut.
Kalliomäki probeert naar een medespeler te passen. Arvila is nu in balbezit. Johansson onderschept slim de pass. Johansson geeft de bal voor. Lepola springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Rucki is nu in balbezit. Rucki draait met de bal, schiet en ... Salmenperä probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson geeft een lange en hoge pass. Salmenperä heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Eronen met een sublieme pass. Klungelig pakt Härkälä de bal. Rucki verovert de bal door een tackle van achteren. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Kekäläinen met een harde bal richting middenveld. Höök kopt de bal weg. Rucki rent richting de bal. Rucki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Arvila rent richting de bal. Lepola onderschept slim de pass. Lepola passt de bal zonder na te denken. Johansson heeft problemen om de bal te vangen. Johansson draait met de bal, schiet en ... Kekäläinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Aamustondiksenvatkaajat 8:0

64e minuut.
Rucki passt de bal met de wreef. Daar is Lepola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salmenperä rent richting de bal. Lepola onderschept slim de pass. Lepola schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Aamustondiksenvatkaajat 9:0

68e minuut.
Salmenperä geeft de bal voor. Zeković bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeković geeft een hoge lob. Rucki kan de bal niet met de borst controleren. Rucki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Burkhardt met een snelle inworp. Daar is Kalliomäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalliomäki geeft een lange en hoge pass. Rucki rent richting de bal. Rucki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Höök is nu in balbezit. Höök passt de bal zonder na te denken. Lepola is nu in balbezit. Lepola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Aamustondiksenvatkaajat 10:0

81e minuut.
Peräkorpi passt de bal in één keer door. Vera heeft problemen om de bal te vangen. Vera passt de bal zonder na te denken. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rucki speelt de bal door. Salmenperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepola verovert de bal door een tackle van achteren. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson haalt uit met een fantastische trap. Kekäläinen bokst de bal weg.

85e minuut.
Johansson geeft een hoge lob. Salmenperä heeft problemen om de bal te vangen. Rucki is nu in balbezit. Rucki haalt uit met een fantastische trap. Kekäläinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Aamustondiksenvatkaajat 11:0

88e minuut.
Vera passt de bal met de wreef. Höök rent richting de bal. Höök met een sublieme pass. Lepola is nu in balbezit. Lepola schiet op doel. Kekäläinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Aamustondiksenvatkaajat 12:0

90e minuut.
Inworp. Höök zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Vera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vera geeft een hoge lob. Lepola krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LBTeam 28%, Aamustondiksenvatkaajat 72%.
LBTeam - Aamustondiksenvatkaajat 12:0