Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Kaljahana Northern Rangers
Normal Tactiek Timantti
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Kaarlela met een sublieme pass. Kalske is nu in balbezit. Kalske passt de bal in één keer door. Riihikangas is nu in balbezit. Riihikangas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sironen met een sublieme pass. Kalske is nu in balbezit. Syväntö rent richting de bal. Kalske verovert de bal door een tackle van achteren. Kalske draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kaljahana - Northern Rangers 0:1

10e minuut.
Holmen probeert naar een medespeler te passen. Litmanen rent richting de bal. Kalske bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalske draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Timoska passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Syväntö de bal. Syväntö met een sublieme pass. Holmen rent richting de bal. Holmen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Timoska rent richting de bal. Kalske verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kalske de bal. Kalske haalt uit met een fantastische trap. Karttunen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viljaranta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Niittylahti geeft een lange en hoge pass. Kaarlela kopt de bal weg. Veikkolainen controleert de bal met de borst. Riihikangas is nu in balbezit. Riihikangas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Viitala bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittylahti is nu in balbezit. Niittylahti met een sublieme pass. Kalske is nu in balbezit. Kalske haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Riihikangas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Veikkolainen de bal. Kalske rent richting de bal. Kalske schiet op doel. Viljaranta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kaljahana - Northern Rangers 0:2

44e minuut.
Syväntö onderschept slim de pass. Niittylahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalske is nu in balbezit. Kalske haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kaljahana 54%, Northern Rangers 46%.
Fc Kaljahana - Northern Rangers 0:2

46e minuut.
Huumo met de inworp. Daar is Litmanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Litmanen passt de bal zonder na te denken. Holmen is nu in balbezit. Holmen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kaljahana 69%, Northern Rangers 31%.
Fc Kaljahana - Northern Rangers 0:2