Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northern Rangers Fc Kaljahana
Timantti Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Liikavainio controleert de bal met de borst. Liikavainio met een sublieme pass. Kalske is nu in balbezit. Kalske haalt uit met een fantastische trap. Virranhaara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viljaranta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Stanlej met een sublieme pass. Kaarlela speelt de bal door. Rautamäki speelt de bal door. Kalske is nu in balbezit. Kalske draait met de bal, schiet en ... Viljaranta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Rangers - Fc Kaljahana 1:0

16e minuut.
Kalske rent richting de bal. Kalske schiet op doel. Keskimäki heeft problemen om de bal te vangen. Rautamäki rent richting de bal. Rautamäki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Virranhaara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Rangers - Fc Kaljahana 2:0

41e minuut.
Stanlej geeft een hoge lob. Inworp. Timoska met de inworp. Jokimäki rent richting de bal. Jokimäki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Rangers 51%, Fc Kaljahana 49%.
Northern Rangers - Fc Kaljahana 2:0

54e minuut.
Niittylahti verovert de bal door een tackle van achteren. Niittylahti speelt de bal door. Liikavainio speelt de bal door. Kalske is nu in balbezit. Kalske haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Syväntö met de inworp. Timoska bereikt de bal nog maar net als eerste. Timoska geeft een lange en hoge pass. Holmen is nu in balbezit. Holmen haalt uit met een fantastische trap. Räikkönen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Kaarlela verovert de bal door een tackle van achteren. Kaarlela speelt de bal door. Litmanen is nu in balbezit. Holmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Rangers - Fc Kaljahana 2:1

66e minuut.
Liikavainio verovert de bal door een tackle van achteren. Liikavainio probeert naar een medespeler te passen. Kalske bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalske haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Virranhaara de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Rangers - Fc Kaljahana 3:1

71e minuut.
Timoska kopt de bal weg. Syväntö is nu in balbezit. Syväntö met een sublieme pass. Litmanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Litmanen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Rangers 44%, Fc Kaljahana 56%.
Northern Rangers - Fc Kaljahana 3:1