Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nokian Ponnistus LBTeam
Normal Tactiek eläke
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 41.5
weak Schieten outstanding
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Niittylehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök verovert de bal door een tackle van achteren. Höök probeert naar een medespeler te passen. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Piiparinen is nu in balbezit. Kalliomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalliomäki geeft een lange en hoge pass. Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki haalt uit met een fantastische trap. Äijäläinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Nyrhinen heeft problemen om de bal te vangen. Niinisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Niinisaari passt de bal met de wreef. Vera rent richting de bal. Vera passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Johansson is nu in balbezit. Johansson probeert naar een medespeler te passen. Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki schiet op doel. Äijäläinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nokian Ponnistus - LBTeam 0:1

18e minuut.
Lepola onderschept slim de pass. Johansson rent richting de bal. Lepola is nu in balbezit. Lepola haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Paajanen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kalliomäki is nu in balbezit. Kalliomäki passt de bal in één keer door. Lepola probeert de bal aan de voet te houden. Johansson rent richting de bal. Johansson haalt uit met een fantastische trap. Äijäläinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nokian Ponnistus - LBTeam 0:2

26e minuut.
Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki met een sublieme pass. Lepola rent richting de bal. Johansson rent richting de bal. Johansson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lepola draait met de bal, schiet en ... Paajanen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Niinisaari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Höök geeft een lange en hoge pass. Äijäläinen bokst de bal weg.

35e minuut.
Vera probeert naar een medespeler te passen. Höök speelt de bal door. Lepola is nu in balbezit. Lepola schiet op doel. Äijäläinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Niinisaari is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nyrhinen. Niinisaari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niinisaari zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rucki kan de bal niet met de borst controleren. Lepola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nokian Ponnistus - LBTeam 0:3

39e minuut.
Nyrhinen is nu in balbezit. Vera verovert de bal door een tackle van achteren. Vera passt de bal in één keer door. Lepola is nu in balbezit. Lepola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nokian Ponnistus - LBTeam 0:4

44e minuut.
Äijäläinen speelt de bal door. Niinisaari kopt de bal weg. Klungelig pakt Mäkivainio de bal. Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nokian Ponnistus 68%, LBTeam 32%.
Nokian Ponnistus - LBTeam 0:4

47e minuut.
Piiparinen passt de bal met de wreef. Johansson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lepola rent richting de bal. Rucki is nu in balbezit. Rucki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Niinisaari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Höök rent richting de bal. Höök passt de bal in één keer door. Daar is Rucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nokian Ponnistus - LBTeam 0:5

50e minuut.
Kiviaho geeft de bal voor. Inworp. Lepola met de inworp. Johansson is nu in balbezit. Johansson draait met de bal, schiet en ... Äijäläinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nokian Ponnistus - LBTeam 0:6

53e minuut.
Johansson probeert de bal aan de voet te houden. Kalliomäki kopt de bal weg. Rucki rent richting de bal. Rucki schiet op doel. Äijäläinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Johansson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nokian Ponnistus - LBTeam 0:7

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Äijäläinen trapt de bal weg. Höök kopt de bal weg. Rucki rent richting de bal. Rucki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Höök geeft een lange en hoge pass. Lepola kopt de bal weg. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nokian Ponnistus - LBTeam 0:8

60e minuut.
Daar is Sulomaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rucki is nu in balbezit. Rucki passt de bal met de wreef. Lepola rent richting de bal. Lepola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Niittylehto onderschept slim de pass. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera geeft een lange en hoge pass. Lepola rent richting de bal. Lepola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Johansson probeert naar een medespeler te passen. Lepola rent richting de bal. Lepola passt de bal zonder na te denken. Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Rucki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paajanen de bal. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson schiet op doel. Äijäläinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nokian Ponnistus - LBTeam 0:9

75e minuut.
Niinisaari geeft de bal voor. Paajanen rent richting de bal. Lepola verovert de bal door een tackle van achteren. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Höök passt de bal zonder na te denken. Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki passt de bal met de wreef. Lepola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Burkhardt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kalliomäki de bal. Kalliomäki geeft een lange en hoge pass. Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Johansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johansson passt de bal in één keer door. Niittylehto is nu in balbezit. Höök onderschept slim de pass. Höök geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nokian Ponnistus 84%, LBTeam 16%.
Nokian Ponnistus - LBTeam 0:9