Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northern Rangers LBTeam
Timantti Tactiek eläke
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 38.6
slecht Schieten formidabel
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Höök passt de bal in één keer door. Johansson rent richting de bal. Johansson passt de bal zonder na te denken. Rucki is nu in balbezit. Rucki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Valtanen onderschept slim de pass. Valtanen passt de bal met de wreef. Muradyan rent richting de bal. Muradyan probeert naar een medespeler te passen. Johansson rent richting de bal. Räikkönen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Johansson is nu in balbezit. Johansson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Rangers - LBTeam 0:1

15e minuut.
Valtanen geeft een lange en hoge pass. Rucki heeft problemen om de bal te vangen. Rucki passt de bal met de wreef. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Tuomikoski trapt de bal weg. Valtanen kopt de bal weg. Sironen bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök verovert de bal door een tackle van achteren. Höök schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Rangers - LBTeam 0:2

18e minuut.
Kalliomäki met een snelle inworp. Muradyan met een sublieme pass. Daar is Johansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johansson draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kurttila met een harde bal richting middenveld. Muradyan heeft problemen om de bal te vangen. Muradyan passt de bal met de wreef. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Rangers - LBTeam 0:3

21e minuut.
Valtanen met een sublieme pass. Sironen is nu in balbezit. Höök verovert de bal door een tackle van achteren. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök is nu in balbezit. Johansson met een sublieme pass. Rucki is nu in balbezit. Rucki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Höök rent richting de bal. Höök probeert naar een medespeler te passen. Johansson rent richting de bal. Johansson schiet op doel. Räikkönen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Rangers - LBTeam 0:4

30e minuut.
Kalliomäki rent richting de bal. Kalliomäki passt de bal zonder na te denken. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson draait met de bal, schiet en ... Räikkönen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Rangers - LBTeam 0:5

36e minuut.
Burkhardt kopt de bal weg. Klungelig pakt Höök de bal. Höök passt de bal met de wreef. Rucki is nu in balbezit. Rucki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kalliomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalliomäki geeft de bal voor. Valtanen met een sublieme pass. Johansson rent richting de bal. Johansson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Valtanen probeert naar een medespeler te passen. Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki passt de bal zonder na te denken. Johansson rent richting de bal. Johansson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Niittylahti rent richting de bal. Misiurek verovert de bal door een tackle van achteren. Misiurek passt de bal in één keer door. Johansson rent richting de bal. Johansson schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Burkhardt geeft een lange en hoge pass. Höök kopt de bal weg. Kurttila is nu in balbezit. Rucki onderschept slim de pass. Rucki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Rangers 81%, LBTeam 19%.
Northern Rangers - LBTeam 0:5

46e minuut.
Daar is Höök, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niittylahti is nu in balbezit. Höök verovert de bal door een tackle van achteren. Rucki rent richting de bal. Rucki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Doeltrap. Kurttila trapt de bal weg. Muradyan speelt de bal door. Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Rangers - LBTeam 0:6

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalliomäki met de inworp. Muradyan speelt de bal door. Rucki is nu in balbezit. Rucki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Höök is nu in balbezit. Höök passt de bal in één keer door. Rucki rent richting de bal. Kalliomäki rent richting de bal. Kalliomäki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Räikkönen met een sublieme pass. Kalliomäki probeert naar een medespeler te passen. Johansson rent richting de bal. Johansson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Räikkönen speelt de bal door. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liikavainio. Liikavainio krijgt een gele kaart. Misiurek raakt geblesseerd tijdens het duel. Muradyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Valtanen geeft de bal voor. Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kurttila de bal onder controle te krijgen. Räikkönen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Rangers - LBTeam 0:7

72e minuut.
Räikkönen met een sublieme pass. Kalske kopt de bal weg. Burkhardt met een sublieme pass. Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök haalt uit met een fantastische trap. Räikkönen bokst de bal weg.

76e minuut.
Zeković bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeković passt de bal in één keer door. Valtanen is nu in balbezit. Valtanen geeft een hoge lob. Höök maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Rangers - LBTeam 0:8

78e minuut.
Höök probeert naar een medespeler te passen. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sironen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Johansson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Johansson neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Rangers - LBTeam 0:9

85e minuut.
Rucki passt de bal in één keer door. Höök heeft problemen om de bal te vangen. Johansson probeert naar een medespeler te passen. Höök is nu in balbezit. Höök haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Misiurek rent richting de bal. Misiurek geeft de bal voor. Tuomikoski heeft problemen om de bal te vangen. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Johansson rent richting de bal. Johansson passt de bal zonder na te denken. Muradyan probeert naar een medespeler te passen. Rucki heeft problemen om de bal te vangen. Rucki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Rangers 81%, LBTeam 19%.
Northern Rangers - LBTeam 0:9