Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LBTeam Northern Rangers
eläke Tactiek Timantti
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
33 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 16.7
formidable Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Riihikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihikangas passt de bal zonder na te denken. Zeković is nu in balbezit. Kalske verovert de bal door een tackle van achteren. Kalske haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Johansson rent richting de bal. Johansson draait met de bal, schiet en ... Daar is Liikavainio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rucki is nu in balbezit. Rucki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Höök probeert naar een medespeler te passen. Kalliomäki is nu in balbezit. Kalliomäki speelt de bal door. Johansson rent richting de bal. Johansson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Northern Rangers 1:0

12e minuut.
Vera onderschept slim de pass. Höök heeft problemen om de bal te vangen. Höök probeert naar een medespeler te passen. Rucki is nu in balbezit. Rucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Northern Rangers 2:0

13e minuut.
Höök rent richting de bal. Höök passt de bal zonder na te denken. Vera met een sublieme pass. Johansson rent richting de bal. Johansson haalt uit met een fantastische trap. Räikkönen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rucki heeft problemen om de bal te vangen. Rucki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Höök geeft een lange en hoge pass. Stanlej is nu in balbezit. Stanlej geeft een lange en hoge pass. Vera is nu in balbezit. Vera geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Northern Rangers 3:0

19e minuut.
Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök geeft een lange en hoge pass. Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki schiet op doel. Räikkönen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Northern Rangers 4:0

33e minuut.
Sironen is nu in balbezit. Rucki verovert de bal door een tackle van achteren. Rucki speelt de bal door. Lepola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Northern Rangers 5:0

37e minuut.
Kalliomäki speelt de bal door. Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki passt de bal zonder na te denken. Johansson is nu in balbezit. Johansson draait met de bal, schiet en ... Räikkönen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Klungelig pakt Johansson de bal. Rucki is nu in balbezit. Rucki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kurttila de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Northern Rangers 6:0

42e minuut.
Johansson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Höök de bal onder controle te krijgen. Höök probeert naar een medespeler te passen. Lepola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LBTeam 27%, Northern Rangers 73%.
LBTeam - Northern Rangers 6:0

47e minuut.
Sironen passt de bal met de wreef. Niittylahti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalliomäki. Niittylahti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sironen komt bij de bal en schiet. Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Zeković kopt de bal weg. Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök speelt de bal door. Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Johansson rent richting de bal. Johansson geeft een lange en hoge pass. Tuomikoski heeft problemen om de bal te vangen. Lepola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera passt de bal met de wreef. Johansson rent richting de bal. Johansson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tuomikoski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera geeft een hoge lob. Lepola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepola draait met de bal, schiet en ... Räikkönen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Northern Rangers 7:0

66e minuut.
Johansson geeft een lange en hoge pass. Räikkönen met een sublieme pass. Höök kopt de bal weg. Rucki rent richting de bal. Rucki haalt uit met een fantastische trap. Räikkönen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kalliomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalliomäki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Johansson de bal. Lepola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Northern Rangers 8:0

68e minuut.
Lepola bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson is nu in balbezit. Lepola is nu in balbezit. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Räikkönen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Kalliomäki passt de bal zonder na te denken. Vera is nu in balbezit. Vera passt de bal zonder na te denken. Johansson rent richting de bal. Johansson draait met de bal, schiet en ... Paal!

71e minuut.
Stanlej geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Höök met een snelle inworp. Kalliomäki heeft problemen om de bal te vangen. Kalliomäki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Burkhardt met een sublieme pass. Lepola probeert naar een medespeler te passen. Rucki is nu in balbezit. Rucki haalt uit met een fantastische trap. Tuomikoski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Stanlej geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niinisaari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Höök geeft een hoge lob. Rucki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Niinisaari kopt de bal weg. Kalliomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalliomäki probeert naar een medespeler te passen. Johansson is nu in balbezit. Johansson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Northern Rangers 9:0

81e minuut.
Rucki draait met de bal, schiet en ... Räikkönen speelt de bal door. Höök kopt de bal weg. Rucki is nu in balbezit. Rucki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Höök verovert de bal door een tackle van achteren. Höök speelt de bal door. Johansson rent richting de bal. Johansson schiet op doel. Tuomikoski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kalliomäki neemt de hoekschop. Klungelig pakt Tuomikoski de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sironen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sironen passt de bal in één keer door. Vera met een sublieme pass. Klungelig pakt Rucki de bal. Rucki schiet op doel. Räikkönen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Northern Rangers 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LBTeam 16%, Northern Rangers 84%.
LBTeam - Northern Rangers 10:0