Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peliukot FC Kanuuna
Normal Tactiek karsinta
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


26e minuut.
Cömert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cömert passt de bal met de wreef. Walaszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walaszkowski haalt uit met een fantastische trap. Jyrkiäinen probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Rintanen heeft problemen om de bal te vangen. Rintanen passt de bal in één keer door. Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walaszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Walaszkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peliukot - FC Kanuuna 0:1

36e minuut.
Cömert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemetyinen rent richting de bal. Jakuczun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jakuczun krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peliukot 56%, FC Kanuuna 44%.
Peliukot - FC Kanuuna 0:1

46e minuut.
Porola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemetyinen is nu in balbezit. Sivánik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lemetyinen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lemetyinen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peliukot - FC Kanuuna 1:1

55e minuut.
Cömert passt de bal in één keer door. Obando is nu in balbezit. Obando geeft de bal voor. Walaszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walaszkowski draait met de bal, schiet en ... Tikkanen bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Salakari bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kossowski. Salakari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salakari zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lajunen is nu in balbezit. Lajunen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peliukot 36%, FC Kanuuna 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peliukot - FC Kanuuna 1:1