Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northern Rangers FC Kanuuna
Timantti Tactiek karsinta
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Kaarlela rent richting de bal. Walaszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sironen is nu in balbezit. Walaszkowski onderschept slim de pass. Walaszkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando geeft een lange en hoge pass. Walaszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walaszkowski schiet op doel. Tuomikoski probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Rangers - FC Kanuuna 0:1

32e minuut.
Kauppi rent richting de bal. Kauppi geeft een lange en hoge pass. Walaszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Walaszkowski draait met de bal, schiet en ... Räikkönen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Rangers - FC Kanuuna 0:2

33e minuut.
Kalske passt de bal zonder na te denken. Niittylahti controleert de bal met de borst. Walaszkowski is nu in balbezit. Walaszkowski schiet op doel. Räikkönen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Rangers - FC Kanuuna 0:3

44e minuut.
Jakuczun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakuczun geeft de bal voor. Stanlej kopt de bal weg. Walaszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walaszkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Rangers 60%, FC Kanuuna 40%.
Northern Rangers - FC Kanuuna 0:3

47e minuut.
Holm geeft een hoge lob. Walaszkowski probeert de bal met de borst te controleren. Tuomikoski is nu in balbezit. Walaszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Walaszkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kossowski rent richting de bal. Liikavainio bereikt de bal nog maar net als eerste. Liikavainio probeert naar een medespeler te passen. Walaszkowski rent richting de bal. Walaszkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kossowski is nu in balbezit. Sironen onderschept slim de pass. Sironen probeert naar een medespeler te passen. Walaszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walaszkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Rangers - FC Kanuuna 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Rangers 60%, FC Kanuuna 40%.
Northern Rangers - FC Kanuuna 0:4