Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LBTeam Peliukot
eläke Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 18.5
formidable Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


1e minuut.
Muradyan speelt de bal door. Vera is nu in balbezit. Vera passt de bal met de wreef. Rucki is nu in balbezit. Rucki geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Peliukot 1:0

4e minuut.
Salakari rent richting de bal. Rucki onderschept slim de pass. Rucki probeert naar een medespeler te passen. Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Kalliomäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rucki is nu in balbezit. Rucki met een sublieme pass. Kalliomäki heeft problemen om de bal te vangen. Kalliomäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Peliukot 2:0

13e minuut.
Muradyan speelt de bal door. Vera rent richting de bal. Vera probeert naar een medespeler te passen. Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Vera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lam komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Winter kopt de bal weg. Lajunen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zeković geeft de bal voor. Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki geeft de bal voor. Tikkanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Jyrkiäinen is nu in balbezit. Höök is nu in balbezit. Höök passt de bal in één keer door. Kalliomäki rent richting de bal. Kalliomäki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suikkanen heeft problemen om de bal te vangen. Kalliomäki rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Peliukot 3:0

18e minuut.
Rucki passt de bal in één keer door. Höök is nu in balbezit. Daar is Kalliomäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Höök rent richting de bal. Höök draait met de bal, schiet en ... Tikkanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Porola rent richting de bal. Lam verovert de bal door een tackle van achteren. Vehkakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam verovert de bal door een tackle van achteren. Lam passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doeltrap. Tikkanen trapt de bal weg van het doel. Lemetyinen kopt de bal weg. Kalliomäki rent richting de bal. Kalliomäki schiet op doel. Tikkanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Höök probeert naar een medespeler te passen. Valtanen geeft de bal voor. Kalliomäki rent richting de bal. Kalliomäki draait met de bal, schiet en ... Tikkanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Misiurek onderschept slim de pass. Misiurek geeft een hoge lob. Daar is Kalliomäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Höök rent richting de bal. Höök draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kalliomäki is nu in balbezit. Kalliomäki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rucki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Höök de bal. Höök draait met de bal, schiet en ... Suikkanen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tikkanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Peliukot 4:0

33e minuut.
Valtanen passt de bal met de wreef. Höök met een sublieme pass. Tikkanen probeert naar een medespeler te passen. Valtanen rent richting de bal. Valtanen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Porola rent richting de bal. Porola speelt de bal door. Muradyan probeert naar een medespeler te passen. Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki draait met de bal, schiet en ... Tikkanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LBTeam 20%, Peliukot 80%.
LBTeam - Peliukot 4:0

47e minuut.
Valtanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtanen passt de bal zonder na te denken. Höök is nu in balbezit. Höök schiet op doel. Jyrkiäinen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Winter speelt de bal door. Suviaho bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Suviaho zal de hoekschop nemen. Lajunen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Höök is nu in balbezit. Kalliomäki rent richting de bal. Kalliomäki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Höök de bal. Höök draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Rintanen rent richting de bal. Rucki verovert de bal door een tackle van achteren. Rucki passt de bal met de wreef. Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök schiet op doel. Tikkanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Muradyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Höök de bal. Höök probeert naar een medespeler te passen. Kalliomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalliomäki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Valtanen met een snelle inworp. Kalliomäki rent richting de bal. Kalliomäki passt de bal zonder na te denken. Höök is nu in balbezit. Höök haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Peliukot 5:0

64e minuut.
Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki geeft een lange en hoge pass. Höök heeft problemen om de bal te vangen. Höök haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Peliukot 6:0

70e minuut.
Daar is Höök, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Höök haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Suikkanen de bal onder controle te krijgen. Valtanen rent richting de bal. Valtanen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Rintanen rent richting de bal. Valtanen onderschept slim de pass. Valtanen speelt de bal door. Höök is nu in balbezit. Höök haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök is nu in balbezit. Höök passt de bal zonder na te denken. Muradyan rent richting de bal. Muradyan geeft een hoge lob. Tikkanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalliomäki rent richting de bal. Kalliomäki schiet op doel. Tikkanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Peliukot 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LBTeam 28%, Peliukot 72%.
LBTeam - Peliukot 7:0