Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peliukot LBTeam
Normal Tactiek eläke
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 39.9
poor Schieten outstanding
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Rucki verovert de bal door een tackle van achteren. Rucki probeert naar een medespeler te passen. Lepola rent richting de bal. Johansson is nu in balbezit. Johansson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Peliukot - LBTeam 0:1

4e minuut.
Vehkakangas is nu in balbezit. Lepola verovert de bal door een tackle van achteren. Johansson is nu in balbezit. Johansson draait met de bal, schiet en ... Tikkanen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Lepola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepola draait met de bal, schiet en ... Tikkanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peliukot - LBTeam 0:2

7e minuut.
Johansson passt de bal zonder na te denken. Vera met een sublieme pass. Lepola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peliukot - LBTeam 0:3

9e minuut.
Rucki onderschept slim de pass. Rucki probeert naar een medespeler te passen. Johansson rent richting de bal. Lepola rent richting de bal. Lepola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kalliomäki is nu in balbezit. Kalliomäki passt de bal met de wreef. Lepola is nu in balbezit. Johansson is nu in balbezit. Johansson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peliukot - LBTeam 0:4

17e minuut.
Johansson kopt de bal weg. Klungelig pakt Vehkakangas de bal. Vera met een sublieme pass. Lepola rent richting de bal. Lepola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Johansson draait met de bal, schiet en ... Jyrkiäinen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Johansson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rucki maakt een snoekduik en kopt de bal. Tikkanen bokst de bal weg. Lepola is nu in balbezit. Lepola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Johansson rent richting de bal. Johansson passt de bal in één keer door. Rucki rent richting de bal. Rucki draait met de bal, schiet en ... Jyrkiäinen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Höök neemt de hoekschop. Klungelig pakt Finnilä de bal. Lepola is nu in balbezit. Lepola draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Burkhardt geeft de bal voor. Klungelig pakt Lepola de bal. Johansson is nu in balbezit. Lepola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepola draait met de bal, schiet en ... Tikkanen bokst de bal weg.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jyrkiäinen trapt de bal weg van het doel. Vera kopt de bal weg. Johansson is nu in balbezit. Johansson draait met de bal, schiet en ... Tikkanen bokst de bal weg.

37e minuut.
Kalliomäki onderschept slim de pass. Kalliomäki speelt de bal door. Lepola rent richting de bal. Lepola schiet op doel. Tikkanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peliukot - LBTeam 0:5

39e minuut.
Johansson is nu in balbezit. Finnilä onderschept slim de pass. Rucki onderschept slim de pass. Johansson rent richting de bal. Johansson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rucki controleert de bal met de borst. Rucki met een sublieme pass. Lepola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepola schiet op doel. Tikkanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peliukot - LBTeam 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peliukot 83%, LBTeam 17%.
Peliukot - LBTeam 0:6

54e minuut.
Jyrkiäinen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Höök met de inworp. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Höök heeft problemen om de bal te vangen. Höök geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Johansson de bal onder controle te krijgen. Lepola is nu in balbezit. Lepola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peliukot - LBTeam 0:7

69e minuut.
Höök is nu in balbezit. Höök geeft de bal voor. Kalliomäki kopt de bal weg. Lepola is nu in balbezit. Lepola draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peliukot - LBTeam 0:8

72e minuut.
Vehkakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök onderschept slim de pass. Höök probeert naar een medespeler te passen. Rucki is nu in balbezit. Rucki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Jyrkiäinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johansson rent richting de bal. Jyrkiäinen onderschept slim de pass. Rucki verovert de bal door een tackle van achteren. Rucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peliukot - LBTeam 0:9

79e minuut.
Rucki probeert naar een medespeler te passen. Johansson is nu in balbezit. Lepola is nu in balbezit. Johansson is nu in balbezit. Johansson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tikkanen trapt de bal weg. Daar is Salakari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rucki rent richting de bal. Rucki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jyrkiäinen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Lepola de bal. Vehkakangas is nu in balbezit. Lepola onderschept slim de pass. Lepola schiet op doel. Tikkanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peliukot - LBTeam 0:10

85e minuut.
Lepola passt de bal zonder na te denken. Vera speelt de bal door. Daar is Jyrkiäinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rucki is nu in balbezit. Rucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peliukot - LBTeam 0:11

87e minuut.
Lajunen rent richting de bal. Kuniec verovert de bal door een tackle van achteren. Kuniec geeft een hoge lob. Lepola is nu in balbezit. Lepola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Johansson draait met de bal, schiet en ... Suikkanen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vehkakangas rent richting de bal. Rucki onderschept slim de pass. Rucki passt de bal met de wreef. Paal! Niinisaari kopt de bal weg. Vehkakangas is nu in balbezit. Met opzet legt Rucki zijn tegenspeler op de grond. Rucki krijgt een gele kaart. Vehkakangas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jyrkiäinen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Inworp. Höök met de inworp. Vera geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Johansson rent richting de bal. Johansson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peliukot - LBTeam 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peliukot 78%, LBTeam 22%.
Peliukot - LBTeam 0:12