Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peliukot Nokian Ponnistus
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Mäkivainio is nu in balbezit. Mäkivainio passt de bal in één keer door. Piiparinen rent richting de bal. Nyrhinen rent richting de bal. Nyrhinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peliukot - Nokian Ponnistus 0:1

7e minuut.
Lajunen passt de bal met de wreef. Suviaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulomaa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suviaho wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lemetyinen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Äijäläinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peliukot - Nokian Ponnistus 1:1

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiviaho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mäkivainio probeert naar een medespeler te passen. Järvelin rent richting de bal. Järvelin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peliukot - Nokian Ponnistus 1:2

27e minuut.
Mäkivainio geeft de bal voor. Suviaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajunen rent richting de bal. Lemetyinen rent richting de bal. Lemetyinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peliukot - Nokian Ponnistus 2:2

29e minuut.
Fränti controleert de bal met de borst. Lemetyinen rent richting de bal. Paajanen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lemetyinen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lemetyinen kan niet meer verder spelen. Kokkonen komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Niittylehto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suviaho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kokkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkonen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Rintanen is nu in balbezit. Arajärvi is nu in balbezit. Rintanen maakt een afschuwelijke overtreding. Arajärvi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Arajärvi kan niet meer verder spelen. Ruohomäki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peliukot 52%, Nokian Ponnistus 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peliukot - Nokian Ponnistus 2:2

47e minuut.
Kokkonen verovert de bal door een tackle van achteren. Kokkonen passt de bal in één keer door. Sulomaa probeert naar een medespeler te passen. Lajunen is nu in balbezit. Lajunen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Winter passt de bal zonder na te denken. Niittylehto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suviaho. Niittylehto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Niittylehto kan niet meer verder spelen. Santakari komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Piiparinen met de inworp. Nyrhinen rent richting de bal. Nyrhinen haalt uit met een fantastische trap. Järvelin rent richting de bal. Järvelin haalt uit met een fantastische trap. Tikkanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Fränti rent richting de bal. Fränti probeert naar een medespeler te passen. Järvelin rent richting de bal. Järvelin haalt uit met een fantastische trap. Suikkanen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Peliukot - Nokian Ponnistus 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peliukot 56%, Nokian Ponnistus 44%.
Peliukot - Nokian Ponnistus 2:3