Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Kaljahana LBTeam
Normal Tactiek eläke
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 41
slecht Schieten uitmuntend
hopeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Johansson rent richting de bal. Johansson probeert naar een medespeler te passen. Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kaljahana - LBTeam 0:1

13e minuut.
Syväntö geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valtanen met de inworp. Johansson rent richting de bal. Johansson draait met de bal, schiet en ... Viljaranta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kaljahana - LBTeam 0:2

14e minuut.
Höök passt de bal met de wreef. Rucki is nu in balbezit. Viitala rent richting de bal. Rucki verovert de bal door een tackle van achteren. Rucki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Timoska is nu in balbezit. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson heeft problemen om de bal te vangen. Johansson geeft de bal voor. Höök krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Viitala onderschept slim de pass. Viitala geeft de bal voor. Misiurek kopt de bal weg. Yifan is nu in balbezit. Yifan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Timoska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Höök verovert de bal door een tackle van achteren. Höök geeft een lange en hoge pass. Johansson rent richting de bal. Johansson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson passt de bal zonder na te denken. Höök is nu in balbezit. Höök schiet op doel. Viljaranta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kaljahana - LBTeam 0:3

29e minuut.
Johansson rent richting de bal. Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök rent richting de bal. Höök draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kaljahana - LBTeam 0:4

32e minuut.
Höök rent richting de bal. Höök schiet op doel. Veikkolainen speelt de bal door. Johansson is nu in balbezit. Johansson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Virranhaara geeft een lange en hoge pass. Zeković bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeković geeft een hoge lob. Johansson geeft een lange en hoge pass. Höök krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Valtanen speelt de bal door. Yifan probeert naar een medespeler te passen. Rucki met een sublieme pass. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson haalt uit met een fantastische trap. Viljaranta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Viitala bereikt de bal nog maar net als eerste. Yifan met een sublieme pass. Valtanen speelt de bal door. Johansson rent richting de bal. Johansson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Viljaranta trapt de bal weg. Yifan kopt de bal weg. Höök rent richting de bal. Höök draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Valtanen passt de bal met de wreef. Rucki heeft problemen om de bal te vangen. Rucki speelt de bal door. Johansson rent richting de bal. Johansson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Rucki passt de bal met de wreef. Daar is Johansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johansson met een sublieme pass. Höök heeft problemen om de bal te vangen. Höök schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kaljahana - LBTeam 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kaljahana 84%, LBTeam 16%.
Fc Kaljahana - LBTeam 0:5

47e minuut.
Litmanen rent richting de bal. Muradyan rent richting de bal. Muradyan passt de bal met de wreef. Johansson is nu in balbezit. Johansson draait met de bal, schiet en ... Viljaranta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Timoska geeft een hoge lob. Yifan kopt de bal weg. Viitala heeft problemen om de bal te vangen. Rucki rent richting de bal. Rucki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Burkhardt speelt de bal door. Daar is Valtanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Timoska is nu in balbezit. Höök verovert de bal door een tackle van achteren. Höök haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kaljahana - LBTeam 0:6

52e minuut.
Virranhaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök onderschept slim de pass. Höök passt de bal in één keer door. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kaljahana - LBTeam 0:7

53e minuut.
Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Syväntö bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök maakt een afschuwelijke overtreding. Höök krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Daar is Rucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veikkolainen rent richting de bal. Höök verovert de bal door een tackle van achteren. Rucki is nu in balbezit. Rucki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Valtanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtanen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Höök de bal. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Viljaranta trapt de bal weg van het doel. Muradyan kopt de bal weg. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kaljahana - LBTeam 0:8

60e minuut.
Valtanen geeft een lange en hoge pass. Veikkolainen onderschept slim de pass. Keskimäki is nu in balbezit. Rucki onderschept slim de pass. Rucki geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Virranhaara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Virranhaara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Valtanen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rucki rent richting de bal. Rucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kaljahana - LBTeam 0:9

65e minuut.
Johansson geeft de bal voor. Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki passt de bal in één keer door. Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Yifan speelt de bal door. Rucki speelt de bal door. Johansson rent richting de bal. Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kaljahana - LBTeam 0:10

76e minuut.
Burkhardt geeft de bal voor. Veikkolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson onderschept slim de pass. Rucki rent richting de bal. Rucki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Yifan probeert naar een medespeler te passen. Rucki probeert de bal aan de voet te houden. Höök rent richting de bal. Höök schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Muradyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradyan passt de bal zonder na te denken. Yifan met een sublieme pass. Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki haalt uit met een fantastische trap. Viljaranta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Zeković geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jokimäki met de inworp. Litmanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Litmanen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Inworp. Valtanen met een snelle inworp. Johansson probeert naar een medespeler te passen. Höök is nu in balbezit. Höök draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kaljahana 79%, LBTeam 21%.
Fc Kaljahana - LBTeam 0:10