Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LBTeam Fc Kaljahana
eläke Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
44 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 17.2
uitmuntend Schieten slecht
matig Passen hopeloos
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Muradyan passt de bal met de wreef. Yifan probeert naar een medespeler te passen. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson haalt uit met een fantastische trap. Viljaranta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Kalliomäki onderschept slim de pass. Kalliomäki met een sublieme pass. Muradyan speelt de bal door. Lepola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Lepola met een sublieme pass. Johansson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Keskimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki verovert de bal door een tackle van achteren. Rucki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Johansson passt de bal in één keer door. Timoska rent richting de bal. Lepola onderschept slim de pass. Johansson rent richting de bal. Johansson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Syväntö is nu in balbezit. Johansson onderschept slim de pass. Johansson passt de bal zonder na te denken. Lepola rent richting de bal. Lepola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Fc Kaljahana 1:0

10e minuut.
Kalliomäki speelt de bal door. Burkhardt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Veikkolainen de bal. Lepola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Fc Kaljahana 2:0

12e minuut.
Timoska geeft de bal voor. Muradyan rent richting de bal. Viitala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viitala krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Syväntö probeert de bal aan de voet te houden. Lepola is nu in balbezit. Johansson speelt de bal door. Rucki rent richting de bal. Rucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Fc Kaljahana 3:0

19e minuut.
Kalliomäki verovert de bal door een tackle van achteren. Kalliomäki met een sublieme pass. Lepola rent richting de bal. Johansson rent richting de bal. Johansson haalt uit met een fantastische trap. Viljaranta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yifan zal de hoekschop nemen. Kalliomäki heeft problemen om de bal te vangen. Lepola rent richting de bal. Lepola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Kalliomäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Litmanen rent richting de bal. Muradyan begaat een overtreding. Muradyan krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Virranhaara geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burkhardt met de inworp. Lepola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepola haalt uit met een fantastische trap. Viljaranta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yifan met de inworp. Rucki rent richting de bal. Rucki haalt uit met een fantastische trap. Viljaranta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Fc Kaljahana 4:0

27e minuut.
Yifan met een sublieme pass. Daar is Rucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viitala verovert de bal door een tackle van achteren. Yifan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yifan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Viljaranta trapt de bal weg van het doel. Rucki kopt de bal weg. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Fc Kaljahana 5:0

31e minuut.
Yifan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Timoska de bal. Virranhaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Fc Kaljahana 6:0

31e minuut.
Holmen met een sublieme pass. Huumo is nu in balbezit. Huumo passt de bal in één keer door. Daar is Johansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johansson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Muradyan speelt de bal door. Johansson rent richting de bal. Virranhaara begaat een overtreding. Virranhaara krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Klungelig pakt Johansson de bal. Johansson met een sublieme pass. Virranhaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepola onderschept slim de pass. Lepola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lepola is nu in balbezit. Lepola draait met de bal, schiet en ... Viljaranta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Johansson is nu in balbezit. Johansson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rucki geeft de bal voor. Veikkolainen heeft problemen om de bal te vangen. Lepola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepola schiet op doel. Viljaranta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Fc Kaljahana 7:0

40e minuut.
Lepola bereikt de bal nog maar net als eerste. Timoska verovert de bal door een tackle van achteren. Timoska met een sublieme pass. Johansson rent richting de bal. Johansson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Johansson verovert de bal door een tackle van achteren. Lepola rent richting de bal. Lepola probeert naar een medespeler te passen. Rucki rent richting de bal. Rucki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Muradyan verovert de bal door een tackle van achteren. Rucki rent richting de bal. Rucki speelt de bal door. Daar is Johansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johansson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Fc Kaljahana 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LBTeam 22%, Fc Kaljahana 78%.
LBTeam - Fc Kaljahana 8:0

49e minuut.
Timoska raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mäenrinta komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Lepola onderschept slim de pass. Syväntö is nu in balbezit. Lepola onderschept slim de pass. Lepola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Fc Kaljahana 9:0

51e minuut.
Litmanen speelt de bal door. Daar is Holmen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holmen met een sublieme pass. Yifan probeert naar een medespeler te passen. Zeković rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Virranhaara onderschept slim de pass. Virranhaara geeft een lange en hoge pass. Huumo is nu in balbezit. Niinisaari geeft een lange en hoge pass. Holmen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Virranhaara geeft een lange en hoge pass. Huumo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niinisaari geeft een lange en hoge pass. Johansson rent richting de bal. Johansson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Fc Kaljahana 10:0

58e minuut.
Keskimäki verovert de bal door een tackle van achteren. Keskimäki probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Niinisaari met de inworp. Yifan geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Viljaranta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Veikkolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Veikkolainen geeft de bal voor. Burkhardt kopt de bal weg. Klungelig pakt Mäenrinta de bal. Kalliomäki geeft een hoge lob. Viljaranta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Yifan speelt de bal door. Rucki probeert naar een medespeler te passen. Johansson heeft problemen om de bal te vangen. Lepola rent richting de bal. Lepola haalt uit met een fantastische trap. Viljaranta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Daar is Lepola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson passt de bal met de wreef. Rucki is nu in balbezit. Rucki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Veikkolainen trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Mäenrinta de bal. Lepola is nu in balbezit. Lepola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Fc Kaljahana 11:0

71e minuut.
Muradyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Johansson de bal. Lepola bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson is nu in balbezit. Johansson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Fc Kaljahana 12:0

74e minuut.
Yifan verovert de bal door een tackle van achteren. Yifan passt de bal zonder na te denken. Daar is Veikkolainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepola rent richting de bal. Lepola haalt uit met een fantastische trap. Viljaranta bokst de bal weg.

76e minuut.
Syväntö rent richting de bal. Kalliomäki verovert de bal door een tackle van achteren. Kalliomäki passt de bal met de wreef. Johansson is nu in balbezit. Johansson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kalliomäki met een sublieme pass. Muradyan is nu in balbezit. Muradyan passt de bal met de wreef. Lepola is nu in balbezit. Lepola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Fc Kaljahana 13:0

81e minuut.
Rucki rent richting de bal. Rucki passt de bal in één keer door. Virranhaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepola onderschept slim de pass. Lepola draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Johansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepola is nu in balbezit. Lepola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Yifan probeert naar een medespeler te passen. Johansson is nu in balbezit. Johansson haalt uit met een fantastische trap. Virranhaara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kalliomäki zal de hoekschop nemen. Lepola rent richting de bal. Lepola draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Muradyan geeft de bal voor. Viljaranta speelt de bal door. Muradyan kopt de bal weg. Rucki rent richting de bal. Rucki schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LBTeam 17%, Fc Kaljahana 83%.
LBTeam - Fc Kaljahana 13:0