Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kanuuna Sampo
karsinta Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.9 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Multanen rent richting de bal. Walaszkowski onderschept slim de pass. Purhonen is nu in balbezit. Walaszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Walaszkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Sarantaus passt de bal zonder na te denken. Holm is nu in balbezit. Holm geeft een hoge lob. Walaszkowski rent richting de bal. Walaszkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - Sampo 1:0

17e minuut.
Cömert passt de bal in één keer door. Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando passt de bal in één keer door. Walaszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walaszkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - Sampo 2:0

21e minuut.
Niemimaa met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Jakuczun de bal. Purhonen is nu in balbezit. Leppinen rent richting de bal. Leppinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Leppinen probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pirttilä stond buitenspel. Sivánik neemt vlug de vrije trap. Walaszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walaszkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - Sampo 3:0

36e minuut.
Purhonen rent richting de bal. Cömert bereikt de bal nog maar net als eerste. Purhonen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cömert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cömert komt bij de bal en schiet. Niemimaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Kossowski verovert de bal door een tackle van achteren. Metsäkylä onderschept slim de pass. Metsäkylä probeert naar een medespeler te passen. Pirttilä is nu in balbezit. Pirttilä schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanuuna 59%, Sampo 41%.
FC Kanuuna - Sampo 3:0

57e minuut.
Multanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cömert verovert de bal door een tackle van achteren. Cömert probeert naar een medespeler te passen. Walaszkowski is nu in balbezit. Walaszkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Siponen heeft problemen om de bal te vangen. Obando is nu in balbezit. Obando probeert naar een medespeler te passen. Walaszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walaszkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obando met de inworp. Kossowski is nu in balbezit. Kossowski geeft de bal voor. Purhonen onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - Sampo 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanuuna 46%, Sampo 54%.
FC Kanuuna - Sampo 4:0