Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nokian Ponnistus Northern Rangers
Normal Tactiek Timantti
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Fränti rent richting de bal. Fränti passt de bal in één keer door. Kiviaho rent richting de bal. Kalske onderschept slim de pass. Kalske draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Mäkivainio met een sublieme pass. Klungelig pakt Stanlej de bal. Met opzet legt Piiparinen zijn tegenspeler op de grond. Piiparinen krijgt een gele kaart. Stanlej raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Stanlej kan niet meer verder spelen. Siniteräs komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Mäkivainio probeert naar een medespeler te passen. Piiparinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Piiparinen passt de bal in één keer door. Järvelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvelin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Niittylahti speelt de bal door. Kaarlela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaarlela met een sublieme pass. Riihikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihikangas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nyrhinen kopt de bal weg. Niittylahti rent richting de bal. Niittylahti met een sublieme pass. Kalske is nu in balbezit. Kalske schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Niittylahti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rautamäki komt het veld opgelopen. Rautamäki met een snelle inworp. Riihikangas rent richting de bal. Riihikangas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kiviaho passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mäkivainio de bal. Mäkivainio probeert naar een medespeler te passen. Riihikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihikangas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nokian Ponnistus - Northern Rangers 0:1

39e minuut.
Somerjoki is nu in balbezit. Somerjoki passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piiparinen neemt de hoekschop. Tuomikoski kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Tuomikoski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fränti is nu in balbezit. Fränti geeft een lange en hoge pass. Järvelin rent richting de bal. Järvelin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ruohomäki rent richting de bal. Kauppi verovert de bal door een tackle van achteren. Järvelin is nu in balbezit. Järvelin schiet op doel. Tuomikoski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nokian Ponnistus 42%, Northern Rangers 58%.
Nokian Ponnistus - Northern Rangers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nokian Ponnistus 50%, Northern Rangers 50%.
Nokian Ponnistus - Northern Rangers 0:1