Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aamustondiksenvatkaajat Peliukot
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Daar is Vehkakangas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Posti begaat een overtreding. Vehkakangas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rintanen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lajunen controleert de bal met de borst. Lajunen haalt uit met een fantastische trap. Salmenperä probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Winter met een sublieme pass. Kokkonen is nu in balbezit. Kokkonen passt de bal zonder na te denken. Lajunen is nu in balbezit. Lajunen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Härkälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkakangas onderschept slim de pass. Vehkakangas geeft een hoge lob. Kokkonen rent richting de bal. Kokkonen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rintanen is nu in balbezit. Saarlinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rintanen zijn tegenspeler op de grond. Saarlinna raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Saarlinna kan niet meer verder spelen. Ala-Poikela komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aamustondiksenvatkaajat 54%, Peliukot 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aamustondiksenvatkaajat - Peliukot 0:0

57e minuut.
Rintanen rent richting de bal. Posti verovert de bal door een tackle van achteren. Posti speelt de bal door. Ala-Poikela rent richting de bal. Ala-Poikela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Vehkakangas geeft een hoge lob. Eronen is nu in balbezit. Lajunen verovert de bal door een tackle van achteren. Lajunen draait met de bal, schiet en ... Kekäläinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tikkanen niet meer kan verder spelen. Taivalmäki komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Posti is nu in balbezit. Posti schiet op doel. Suikkanen kopt de bal weg. Peräkorpi is nu in balbezit. Peräkorpi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aamustondiksenvatkaajat - Peliukot 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aamustondiksenvatkaajat 59%, Peliukot 41%.
Aamustondiksenvatkaajat - Peliukot 1:0