Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peliukot Aamustondiksenvatkaajat
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Eronen geeft een hoge lob. Rintanen kopt de bal weg. Daar is Eronen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lajunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajunen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peliukot - Aamustondiksenvatkaajat 1:0

4e minuut.
Arvila is nu in balbezit. Porola onderschept slim de pass. Porola met een sublieme pass. Daar is Lajunen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lajunen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Härkälä probeert naar een medespeler te passen. Rintanen is nu in balbezit. Ala-Poikela begaat een overtreding. Ala-Poikela krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Vehkakangas probeert naar een medespeler te passen. Winter speelt de bal door. Porola met een sublieme pass. Lajunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajunen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Peräkorpi de bal. Lemetyinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajunen is nu in balbezit. Lemetyinen rent richting de bal. Lemetyinen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Salmenperä probeert de bal aan de voet te houden. Lemetyinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetyinen schiet op doel. Porola kopt de bal weg. Daar is Eronen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kekäläinen bokst de bal weg.

44e minuut.
Koppinen rent richting de bal. Lemetyinen onderschept slim de pass. Peräkorpi begaat een overtreding. Peräkorpi krijgt een gele kaart. Lemetyinen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rintanen met een snel genomen vrije trap. Paal! Kekäläinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peliukot 46%, Aamustondiksenvatkaajat 54%.
Peliukot - Aamustondiksenvatkaajat 1:0

51e minuut.
Peräkorpi met een sublieme pass. Winter geeft de bal voor. Lajunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajunen haalt uit met een fantastische trap. Salmenperä probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kekäläinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Vehkakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkakangas geeft een hoge lob. Arvila is nu in balbezit. Lajunen verovert de bal door een tackle van achteren. Lajunen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peliukot - Aamustondiksenvatkaajat 2:0

68e minuut.
Winter geeft de bal voor. Lajunen heeft problemen om de bal te vangen. Lemetyinen is nu in balbezit. Lajunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajunen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peliukot - Aamustondiksenvatkaajat 3:0

76e minuut.
Koppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Suviaho onderschept slim de pass. Suviaho speelt de bal door. Lajunen rent richting de bal. Lajunen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peliukot 35%, Aamustondiksenvatkaajat 65%.
Peliukot - Aamustondiksenvatkaajat 3:0