Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Kaljahana FC Kanuuna
Normal Tactiek karsinta
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
0 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Syväntö met een sublieme pass. Veikkolainen is nu in balbezit. Peltomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltomaa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Timoska verovert de bal door een tackle van achteren. Timoska probeert naar een medespeler te passen. Syväntö kan de bal niet met de borst controleren. Peltomaa is nu in balbezit. Peltomaa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kaljahana 37%, FC Kanuuna 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Kaljahana - FC Kanuuna 0:0

46e minuut.
Kütt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jokimäki met een snelle inworp. Litmanen rent richting de bal. Litmanen geeft een lange en hoge pass. Shannon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Vesanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Litmanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesanka maakt een afschuwelijke overtreding. Vesanka is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
Peltomaa is nu in balbezit. Obando is nu in balbezit. Keskimäki is nu in balbezit. Obando verovert de bal door een tackle van achteren. Obando haalt uit met een fantastische trap. Viljaranta bokst de bal weg.

62e minuut.
Keskimäki controleert de bal met de borst. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Keskimäki. Keskimäki krijgt een gele kaart. Kossowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Obando met een snel genomen vrije trap. Peltomaa heeft problemen om de bal te vangen. Peltomaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kaljahana - FC Kanuuna 0:1

67e minuut.
Obando rent richting de bal. Obando geeft een lange en hoge pass. Daar is Timoska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peltomaa rent richting de bal. Peltomaa draait met de bal, schiet en ... Viljaranta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Peltomaa onderschept slim de pass. Peltomaa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Virranhaara de bal onder controle te krijgen. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski schiet op doel. Viljaranta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kaljahana 66%, FC Kanuuna 34%.
Fc Kaljahana - FC Kanuuna 0:1